• Görögdinnye-saláta!

    Itt vagyunk a dinnyeszezon közepén. A sajtó árkartellről cikkez, a szupermarketekben kötött áron adják a dinnyét, de rá se rántsunk, együk a finom, édes nyári...

  • Pihentesd az agyad!

    Ha valami új ismerethez jutottunk, nem árt egy kis pihenés, hogy hagyjuk az információt leülepedni.

  • Több korsó hiány

    Kezdődik a Labdarúgó Európa Bajnokság. Ennek kapcsán morfondírozott el a publicista a világ során, a történelem és a jelenkor meccsein.

 

Verseny mindenkinek

Bár a műsoroknak, hál'isten, már vége, de még forgolódik a bulvárban a dolog. Már bocsánat a kendőzetlen érzelemnyilvánítás miatt, de tényleg nem nagyon szerettem, annyi jó műsor van, na oké, annyi nincs, de például színházba is lehetne menni a hétvégi estéken, mostanában már féláron akár, ám ez kivihetetlen, mint volt a dugimárka.


A Szeretet és hűség napja

A Budapest XVI. kerületének önkörmányzata köszönti az ezüst-, arany-, gyémánt stb. lakodalmukat ünneplő párokat. Örömmel adunk helyt felhívásuknak.


Venesek..., vanasok...

Bár egy hölgy esetében talán bárdolatlanságnak tűnik az életkor említése, dr. Lux Elvira esetében nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy tavaly töltötte be a nyolcvanat. Márpedig a nyolcvanas hölgyek főképpen az unokák, dédunokák kényeztetésével, az almás pite-sütögetéssel, és a Záray-Vámosi lemezek hallgatásával töltik mindennapjukat, legkevésbé sem náluk évtizedekkel fiatalabb embertársaik szexuális problémáinak elemzésével. Lux Elvira naptára azonban ma is tele van írva, időpontot csak örökölni lehet, egymásnak adják a kilincset a segítségre vágyók…

Mára ezt találtuk

Hamarosan kezdődik az olimpia. Hetekig ülünk a tévé előtt, várjuk...

Napi bölcsesség

Az ember nem arra gondol, amire szeretne, hanem ami eszébe jut.

     Alexandre Dumas

 

Számláló

A lakosság több mint 30%-a 50 év feletti. Ma ennyien vagyunk:

3.954.828