Ajánlunk magunkat

Ezen a helyen ajánlhatod magad:
Ha értesz valamihez, tudsz valamit, amit az Öreg a nénikéd! web magazin közössége számára tudsz kínálni. Várunk mindenkit angoltanártól a vízvezeték szerelőig. Írd le tevékenységedet és elérhetőségeidet.


Az ajánláshoz lépj be a fenti mezők kitöltésével, vagy regisztrálj!

Korábbi ajánlások

Cégnév: +

leírás:
munkalehetőség

Elérhetőség:

e-mail: marcsirv@gmail.com

egyéb:
Sziasztok!

Sok olyan hirdetésbe futottam bele amíg munkát kerestem, ami könnyű és gyors pénzkereseti lehetőséget kínálnak. Valószínűleg abból adódóan, hogy óvatos duhaj vagyok, mindig fenntartással fogadom ezeket a lehetőségeket. Szerintem ez azoknak jó, akik a \"táplálkozási lánc\" csúcsán vannak. 4 hónapja keresek munkát, és szinte mindenhonnan csak elutasítást kapok, bármennyire is jó szakembernek tartom magam. Végül találtam valamit, ami ugyan nem kecsegtet könnyű pénzzel, mert meg kell dolgozni érte, de legalább látnak bennem is fantáziát, és maximális támogatást adnak, és a termékkel is tudok azonosulni. Ráadásul az ötletemet is támogatják, mely szerint hozzunk létre egy 50+ igazgatóságot, és ezt támogatandóan egy alapítványt. Nem akarok zsákbamacskát árulni, mindenki eldöntheti, hogy érdekli-e a lehetőség, ha csak egy meghallgatás erejéig is. Ez a Fundamenta. Amit lehet jól is és rosszul is csinálni. A mentorok, akiket én találtam nagyon profik, egészen különleges szemlélettel. Kicsit ugyan aggódva, de mindenképpen elkezdem, mert még mindig jobb, mint otthon ülni, és várni a visszajelzéseket a cégektől. Tudom, hogy minden második hirdetés vagy biztosítási ügynököt, ingatlanost, befektetési tanácsadót keres, vagy éppen Zeppter :) , de legalább ez a termék jó. Biztos, hogy nem könnyű munka, de valahol el kell kezdeni. Ha esetleg érdekel valakit keressen meg: marcsirv@gmail.com Budapesti a társaság, de szerintem elég rugalmasak, és vidékre is szívesen elmennek.
Szép napot mindenkinek. :)

Cégnév: -

leírás:
Antistress tanácsadók - Kérdések, válaszok, fecsegés

Elérhetőség:

telefon: +36703363200

weboldal: http://www.netanyu.info/2010/07/mi-baj-az-anyosokkal-nagyapokkal.html

e-mail: valaszol@netanyu.info

egyéb:
Csak Interneten létezik. Ingyenes. Kérdezhetsz - választ kapsz. Hozzászólhatsz. Ismerkedhetsz. Ha tanácsadónak jönnél, e-mailt írj!

Cégnév: -

leírás:
Antistress eszem-iszom infoparádé

Elérhetőség:

telefon: +36703363200

weboldal: http://www.antistresss.co.cc/hirek/eddmagadjokedvureerosreegeszsegesre

e-mail: kozpont@antistressz.eu

egyéb:
Informátorok:
Orvos, természetgyógyász, kutató, háziasszony, szakácsok.

A szakácsok meg is főzik, meg is esszük együtt, amit főztek.

Részletek a weboldalon.

Cégnév: -

leírás:
Kikapcsolódás, szórakozás

Elérhetőség:

weboldal: http://www.team17.hu

egyéb:
A közösségi rész mellett, online filmeket lehet nézni vagy filmet letölteni, arcad játékok és multiplayer játékok azoknak akik szeretnek játszani, videók, blogok, fórum, letöltések, hirdetések, események, ajándék küldő, winks küldő, viccek, zenék, szavazások, közösségi chat, privát chat, egyéni ízlésnek megfelelően alakítható profilok és nyereményjáték

Cégnév: -

leírás:
Antistress hír és infogyűjtemény

Elérhetőség:

telefon: +3670-336-3200

weboldal: http://www.antistresss.co.cc

e-mail: level@antistresss.co.cc

egyéb:
Kiemelt hír életünkről és egészségünkről: http://www.antistresss.co.cc/hirek/

Cégnév: -

leírás:
Senior munkavállalókat és leendő munkáltatóikat keressük!

Elérhetőség:

telefon: 30/2222-413

weboldal: o: http://seniorklub.blogspot.com/

e-mail: klubseniorklub@gmail.com

egyéb:
A Senior Klub kutatásai alapján arra a megállapításra jutott, hogy az ötvenes, hatvanas éveiben járó aktív nyugdíjasok közül sokan szívesen vállalnának munkát, fő- vagy mellékállásban, teljes vagy részmunkaidőben. Megkezdtük a munkát vállalók és a munkát ajánlók regisztrációját. A regisztráció és a partnerek számára javaslattétel ingyenes! Célunk megtalálni regisztráltjaink számára a legoptimálisabb partnert.
Ha munkát vállalna, kérjük, írja meg nekünk végzettségét és szakmai orientációját! Amennyiben munkáltatóként lenne partnerünk, akkor kérjük, konkrét ajánlatát juttassa el hozzánk! Info: http://seniorklub.blogspot.com/, mail: klubseniorklub@gmail.com

Cégnév: -

leírás:
Életforma kialakítási elmélkedések

Elérhetőség:

telefon: +36703363200

weboldal: http://antistressz.blogspot.com/

e-mail: k.a@fenyuzer.hu

egyéb:
Ma senki nem engedheti meg magának, hogy saját egója, hiúsága rabja legyen. Igen, tudom nem így működik egészen. Vannak akik anyagi helyzetük révén diktálnak a világban. Bocs, de úgy is néz ki!

... és így eshetett meg gyerekek, hogy a Nagy Kerek Erdőben a Nyúl vitte a puskát és az úr dolgozott a szolgálóra. - olvastuk meséinkben valamikor. Ma viszont nemcsak túlélni, de élni akarunk. Az élet meg olyan, mint az egészség: Mindenkinek jár és több, mint fizikai állapot.

Cégnév: -

leírás:
pénzkereset és kedvezményes vásárlás egyben

Elérhetőség:

weboldal: http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1249027

egyéb:
ingyenes regisztráció lehetséges

Cégnév: -

leírás:
Vállakozásod felfuttatásához csak egy kattintás!

Elérhetőség:

weboldal: http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1249027c

Cégnév: A Buszos Huszár Tours

leírás:
Személyszállítás autóbusszal,buszbérlés buszbérbeadás minibuszrendelés ,eü.szűrőbusz,termékbemutatóbusz rendelés

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 06309426708

weboldal: http://www.huszartours.hu

e-mail: huszartours@chello.hu

egyéb:
18 fős Mercedes Sprinter Auwarter autóbusszal, és tárgyalóbusszal kül és belföldi utaztatást, transfereket, síutakat, koncertekre, esküvőkre, rendezvényekre személyszállítást, 12 m-es kiállításibusszal, termék-bemutatóbusszal, kiállításokat és termékbemutatókat, eü.szűrővizsgálatokat vállalunk autóbuszban. 06309426708 www.huszartours.hu

Cégnév: A fiatalság és szépség mindenkinek jár!

leírás:
Tudományos tény, hogy a génkutatók megtalálták a géncsoportot, mely az öregedésért felelős. Tény az is, hogy kifejlesztésre került az első olyan termék, amely képes megállítani és visszafordítani ezt a folyamatot - a bőrben. Vegyen részt díjtalan szépségnapunkon, melynek keretében saját bőrén tapasztalhatja meg, mire képes az új technológia. Jelentkezzen telefonon, vagy emailben!

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 20/9369912

weboldal: http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=eu.ns.product.galvanic

e-mail: dakiosandrine@gmail.com

egyéb:
Rengeteg anyag található a témában az interneten videók, képek és tudományos cikkek formájában, én a témában leghitelesebb személyt mutatom be Önnek.
Íme az előadás, amelyen a kutatólabor vezetője bejelenti, milyen fegyvert fejlesztettek ki az öregedés ellen: http://www.youtube.com/watch?v=jaMHhxj4-hQ
http://www.youtube.com/watch?v=BICS3JvV-cM

Cégnév: A gyógyító pszichológus

leírás:
idegi-lelki eredetű testi vagy lelki tünetek, zavarok, betegségek gyógyítása főleg módosult tudatállapotban (autogén tréning, hipnózis, relaxáció).

Elérhetőség:

cím: 1031 Bp Torma Károly u. 25. 03. 10.

telefon: 20/9506133

weboldal: www.csikyantal.hu

e-mail: csikyantal@t-online.hu

egyéb:
A honlapomon megtudható, hogy alternatív gyógyítóként is dolgozom, és különböző tanácsadással is foglalkozom.

Cégnév: A Művész

leírás:
Ami művészet: Negyvenen túl kezdtem művészettel komolyan foglalkozni, tanulni. Azóta is ezt teszem, most leszek negyedikes egy művészeti szabadiskolában. Így képeket tudok felajánlani, és egyedi kézzel készített tárgyakat: Waldorfbabákat, waldorfmanókat, évszakasztalra való dolgokat, méhviasszal díszített gyertyákat. Mostanában találtam új technikára, ami elragadott, a nemezelésre. Elkészült tágyaimról szívesen küldök fotókat, ha érdekenek. Még lehet hogy valami más is idekerül a lista végére, mert nyitott, és fiatal vagyok (kamasz)

Elérhetőség:

cím: Érd Somogyvári utca 2 2030

telefon: 20 986 23 70 23/ 377 855

e-mail: krisie.gonda2@gmail.hu

egyéb:
Ajánlom a www.naputasok.hu oldalt mindenkinek figyelmébe.
Ide járok iskolába. Büszke vagyok rá!

Cégnév: A vándorzenész

leírás:
Vállalok zenélést,bárhol,ahol az örökzöld melódiákat szeretik.Lehet ez születésnapi,névnapi rendezvény,vagy esküvő,lakodalom,stb.

Elérhetőség:

cím: Pápa

telefon: 06-70-630-7454

weboldal: www.sandorbagi.ning.com

e-mail: sandorbagi@citromail.hu

egyéb:

60 éves elmultam,végigzenéltem a fél világot.Az U.S.A.-ban egy 300-fős magyar klubban zenéltem 3 évig,ahol 56-os magyarok is szép számmal voltak.A város Floridában van a nyugati parton,kb.Miami-val egy vonalban,csak a tulsó parton.
A mai napig is zenélek ha van rá alkalom,persze már csak válogatott helyeken,de nyugdijasként,egy nyugdíjas rendezvényen bármikor szívesen játszom.
Sőt,ha valakinek kiváló minőségü fenyőbútorra van szüksége,abban is tudok segíteni.A szabadidőmben ezzel szoktam foglalkozni,hogy ne unatkozzam.

Cégnév: AGELESS - Rejuvenate Worldwide

leírás:
Ránctalanít.

Elérhetőség:

cím: világszerte

telefon: 0630-268-2562

weboldal: www.eve.rejuvenateworldwide.com

e-mail: egaal@ymail.com

egyéb:
Újdonság! A világ legjobb ránctalanító széruma bevezető áron, 70% kedvezménnyel! A kedvezményt kérje e-mailben. Ha igényli, magyar nyelvű tájékoztatót küldök e-mail-ben. A www.eve.rejuvenatetour.com feliratkozóinak extra meglepetés 2500 Ft értékben.

Cégnév: AgelessWorld.EU

leírás:
1 hónap alatt 10 évet fiatalodhat!

Elérhetőség:

cím: Budapest VIII., Üllői út

telefon: 0630-268-2562

weboldal: http://www.AgelessWorld.EU

e-mail: agelessnews@gmail.com

egyéb:
Szabaduljon meg súlyfeleslegétől és ráncaitól, érezze és lássa 10 évvel fiatalabbnak magát 1 hónapon belül! Letesztelt, kipróbált termékek, Ön sem nyúlhat mellé! Az eredmény szemmel látható. Tagadjon le 10 évet, amikor csak kedve tartja. Fiatalítás kizárólag természetes összetevőkkel, házhoz-szállítással. Kérjen információt most, nem fogja megbánni!

Cégnév: AJÁNDÉK Ageless

leírás:
AGELESS ajándék ránctalanító szérum

Elérhetőség:

cím: Magyarország

telefon: 0630-268-2562

weboldal: http://www.agelessworld.eu/antiaging.php

e-mail: egaal@ymail.com

egyéb:
Most ajándékba adjuk a világ legjobb fiatalító szérumát! Ne hagyd ki, ezzel 10 évet is letagadhatsz! Részletek: http://agelessworld.eu/antiaging.php
***** THE BEST SKIN CARE PRODUCT 2008 *****

Cégnév: Aki szereti Sopront

leírás:
idegenvezetés Sopronban magyar és orosz nyelven

Elérhetőség:

cím: Sopron

telefon: 20/502-1131

e-mail: kavee50@freemail.hu

egyéb:
Gyere és ismerd meg a Leghűségesebb várost!

Cégnév: Aki szereti Sopront

leírás:
Sopron és környékét szeretném bemutatmni /magyar nyelven/

Elérhetőség:

cím: Sopron

Cégnév: Aki szereti Sopront

leírás:
Gyere és bemutatom Sopront és környékét!

Elérhetőség:

cím: Sopron

telefon: 30/3648-297

e-mail: kissj.sopron@chello.hu

egyéb:
Szívesen látunk a hűség városában!

Cégnév: Alexander Technika - Borbás Bea

leírás:
Az Alexander Technika segít nekünk testtudatunkat visszaadni. Felismerteti feszültségeinket és észreveteti, miként gátolják azok legegyszerűbb mozdulatainkat és megtanít bennünket arra, hogyan lehet tudatos módon megszabadulni tőlük. A harmonikus mozgás lehetősége bennünk van. Ráébredhetünk arra, hogy egyensúlyunk megtalálásához nem izomfeszítéssel, hanem pont hogy izmaink elengedésével jutunk Görnyedt hát, derékpanaszok (stb.) ismeretlen fogalommá válnak.

Elérhetőség:

telefon: 30/264-1494

weboldal: www.alexandertechnika.eoldal.hu

Cégnév: Alfa Invest 2008 Kft

leírás:
Nyugdíjcélú megtakarítási lehetőségek

Elérhetőség:

telefon: 06-70/3876511

weboldal: www.mileszanyugdijammal.5mp.eu

e-mail: alfainvest2008kft@gmail.com

egyéb:
Üdvözlöm!

Kertész László
vagyok és immáron 15 éve foglalkozom pénzügyi termékek és szolgáltatások közvetítésével, értékesítésével! Ez alatt az időszak alatt, több, mint ezer család anyagi helyzetén sikerült javítanom azáltal, hogy meglévő biztosításait, hiteleit kedvezőbbre és korszerűbbre cseréltük, illetve lakásfelújítási terveikhez állami támogatással járó pénzügyi konstrukciót vettünk igénybe!
A pénzügyi tanácsadó azon kevesek egyike akik valóban pénzt hoznak ügyfeleiknek. Mindenki más, szinte az összes iparág azon dolgozik, hogy megszabadítson minket pénzünktől. Ha van önnek olyan álma, jövőképe amit valóban szeretne megvalósítani ne rájuk, hanem az igazi pénzügyi szakemberekre hallgasson! Ebben tudok Önnek segíteni.

Cégnév: Alfa Manzard Mérnökiroda Kft

leírás:
épületek,építmények műszaki ügyei

Elérhetőség:

cím: 2051 Biatorbágy Táncsics M u 12

telefon: 0623311621 06309487401

e-mail: manzard@vnet.hu

egyéb:
építészeti és építőmérnöki tervezés, építési szakértés,építményekkel kapcsolatos tanácsadás, műszaki ellenőrzés

Cégnév: Allergon Kkt Orvosi Tanácsadó Iroda

leírás:
Allergiás- és egyéb légúti betegségek magánrendelése

Elérhetőség:

cím: 7400 Kaposvár, Gr. Apponyi Albert u. 41

telefon: 82 510 073; 20 9747 056

weboldal: www.allergon.internettudakozo.hu

e-mail: allergon_kkt@t-online.hu

egyéb:
Előzetes telefonbejelentkezés szükséges

Cégnév: almamag.hu

leírás:
Természetes megoldások, egészséges életmód - életmódportál

Elérhetőség:

cím: Nyíregyháza

telefon: 30/5-23-23-66

weboldal: www.almamag.hu

e-mail: kata@almamag.hu

egyéb:
Az életmódportál elsősorban az ország észak-keleti régióját öleli fel eéltmód, egészségmegőrzés szempontjából. A legközelebbi rendezvényünk. Június 20-21-én lesz a Sóstói Múzeumfaluban. Részletes program a fenti weboldalon!

Cégnév: AMALA-SATTVA Egészség- és Jógaközpont

leírás:
jóga, gerinctorna, Pilates, Intimtorna

Elérhetőség:

cím: 1075 Budapest, Károly krt 3/a

telefon: 1 / 2660215 vagy 30 / 3608448

weboldal: http://www.gportal.hu/sattva

Cégnév: Amarillisz-kert Bt.

leírás:
Öntözőrendszer,kertépítés,-fenntartás

Elérhetőség:

weboldal: http://www.amarillisz-kert.fw.hu

Cégnév: Andy Jazz humorista

leírás:
Könyvajánló

Elérhetőség:

cím: Nevess egy picíííííít!

weboldal: http://www.editionnove.hu/hu/

e-mail: andy.jazz@chello.hu

egyéb:
A könyv 3200 Ft +postaköltségért a szerzőtől az e-mail címen keresztül megrendelhető

Cégnév: Aniko's Studio

leírás:
Angol nyelv hasznalata

Elérhetőség:

cím: Pecel

telefon: 06305813775

e-mail: ajkovesi@yahoo.com

egyéb:
30 evig eltem az USA-ban es konyvelokent dolgoztam kulonbozo computer programokkal.
Az angolt kivaloan beszelem es irom. Vallalnek forditast,tolmacsolast, telefonos targyalast, levelirast stb.Beszelgetnek olyannal aki tanult angolul, de fel beszelni, nem tudja alkalmazni.

Cégnév: Antikvárium

leírás:
Bibliofil könyvek vétele,eladása,használt könyvek

Elérhetőség:

cím: 1092,ráday u.18 (Erkel - Ráday u sarok)

telefon: 0612101452

weboldal: www.bookself.hu

e-mail: info@bookself.hu

egyéb:
Várunk mindenki szeretettel,akár a weblapon,akár személyesen!!

Cégnév: Antistress premizált életmódprogram

leírás:
Törődj egészségeddel, barátaiddal, fejleszd önmagad, vagy taníts másokat - kapj érte prémiumot.

Elérhetőség:

telefon: +36703363200

weboldal: http://www.antistressz.eu

e-mail: kozpont@antistressz.eu

egyéb:
Attól, hogy másutt nem így szokták csinálni, még jó. :)

Nézz körül nálunk bátran!

Ha úgy gondolod, érdekel a kínálat, jelentkezz és válogass kedvedre.

Ha úgy gondolod, saját kínálatoddal bővítenéd a meglévőt, vagy tudásodat adnád át másoknak, jelentkezz, megbeszéljük!

Cégnév: AQUABEST Épületgépészet

leírás:
Víz-gáz-villany-fűtésszerelés, lakásfelújítás

Elérhetőség:

telefon: 30 451 5364

weboldal: http://www.vizgazvillany.hu

Cégnév: AQUABEST Épületgépészet

leírás:
AQUABEST Víz-Gáz-Villanyszerelés Tel:30/451-5364

Elérhetőség:

telefon: 30/451-5364

weboldal: http://www.vizgazvillany.hu

e-mail: job12@freemail.hu

egyéb:
lakásfelújítás, vízszerelés, vízszerelő, vízvezetékszerelő, gázszerelő, villanyszerelő, fűtésszerelő, gázszerelés, villanyszerelés, gázkészülékszerelő, épületgépészet,iparos,ipari szakmunkák, építőipar, épületgépészet, konvektor, cirkó, vizszerelő, fütés

Cégnév: ariel65

Elérhetőség:

telefon: 06203449709

weboldal: www.ariel65.5mp.eu

e-mail: ariel65@citromail.hu

Cégnév: Állami támogatás

leírás:
Segítségnyújtás állami támogatás lehívásához, ami felhasználható lakásvásárláshoz, felújításhoz, szabad célra.

Elérhetőség:

cím: 1039. Budapest, Forgách u. 2.

telefon: 03-30-269-0946

e-mail: telesoftkft@t-online.hu

egyéb:
A közvetítés díjmentes, a támogatás igényelhető saját részre, gyermeknek, unokának.

Cégnév: Badacsonyi nyaraló

leírás:
Önálló kertes ház Badacsonyban

Elérhetőség:

cím: Badacsony, Nyár u.5.

telefon: 20 438 4402

weboldal: http://www.balatoniszallas1.hu

Cégnév: BARÁTI TÁRSASÁG

leírás:
Tánc, bowling, kirándulások, utazások, vitorlázás, kávéházi csevegések...

Elérhetőség:

cím: BUDAPEST

weboldal: http://www.baratitarsasag.eoldal.hu

e-mail: baratitarsasag@freemail.hu

egyéb:
Korosztályunk 45,50,60 év körüli. Budapestiek vagyunk. Nálunk társaságot, barátokat találhatsz...

Cégnév: Barátság Klub Egyesület

leírás:
Egynapos kirándulások, programok

Elérhetőség:

cím: 1086 Bp. Magdolna utca 5-7.

telefon: 210-0115

weboldal: http://www.baratsagklub.hu

e-mail: baratsagklub@t-online.hu

egyéb:
Várunk mindenkit, aki szeret jó társaságban lenni, országot, világot járni!
"Aki barátsággal jön közénk, barátként fogadjuk!"

Cégnév: Benczúr Szépségbarlang

leírás:
Fodrász, kozmetika, manikűr, pedikűr, masszázs

Elérhetőség:

cím: Budapest, VI. Benczúr u. 5.

telefon: 0620-416-0554

weboldal: http://www.benczurbc.co.cc/

e-mail: szalon@benczurbc.co.cc

egyéb:
Nyugdíjasoknak állandó fodrász kedvezmény, törzsvendég kedvezmények, különleges ajándékozási lehetőségek.

Cégnév: BHSE Terhelésélettani Laboratórium FITTKONTROLL

leírás:
Betegségmegelőző szolgáltatások

Elérhetőség:

cím: 1134 Budapest Dózsa G. út 53.

telefon: 06-1-320-24-83

weboldal: http://www.fittkontroll.hu/

e-mail: info@fittkontroll.hu

egyéb:
Laboratóriumunk az egészséges emberek számára nyújt betegségmegelőző szolgáltatásokat. A 7 éves gyermeknek sportágválasztásban segít. A sportoló gyerekeknek és felnőtteknek az optimális edzés kialakításában. A felnőtteknek a tudatos egészségmegőrzésben. Fittségét az ember élete végéig megőrizheti, ha okosan edzi testét. Ebben megelőző szakorvos, egészségfejlesztő, sportoktató, táplálkozási tanácsadó, életmód tanácsadó segít. A lelki teendők is szóba kerülnek a vizsgálatok során. Kineziológus, a Hellinger családállítási tanácsadó, Bach terapeuta, kínai orvoslással foglalkozó szakorvos fülakupunktúrával támogatja a testsúlyukat rendezni vágyókat.

Cégnév: Blue Cross Állatorvosi Rendelő

leírás:
Állategészségügyi ellátás barátságos körülmények között

Elérhetőség:

cím: BP. II. ker. Tömörkény u. 6.

telefon: (30) 964 9084

weboldal: http://www.bluecross.hu

e-mail: kerekesbalint@bluecross.hu

egyéb:
Teljes körű állatorvosi ellátás. Védőoltások, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás, ultrahangos vizsgálat, sebészet, bőrgyógyászat, allergia vizsgálat, gyógytápok. Nyugdíjasoknak kedvezmény.

Cégnév: BMS Medika Bt.

leírás:
cikk-,levél-,hivatalos közlendő,stb. írás

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 30/9414217

e-mail: serenyi@yahoo.com

egyéb:
senkit sem szeretnék megbántani,de sokaknak akad(hat) gondja a nem túl könnyű magyar nyelvvel... ha segítségre lenne szüksége,állok rendelkezésére.

Cégnév: Bőrgyógyászat, Szépségszalon - Budapest

leírás:
Bőrgyógyászat, Botox

Elérhetőség:

cím: 1118 Budapest, Kaptárkő utca 12

telefon: 06-70/597-8111

weboldal: www.borrak.hu

e-mail: borgyogyasz@citromail.hu

egyéb:
Magas színvonalú bőrgyógyászati és szépészeti kezelések Budán, XI. kerületben Gazdagréten, kedvező árakon.Cím: 1118 Budapest, Kaptárkő u. 12Bőrgyógyászat, anyajegyvizsgálat, bőrrákszűrés, pattanás kezelés, fogyasztás, ultrahangos zsírbontás, villanófényes szőrtelenítés, IPL-es bőrkezelések, ránckezelés, ráncfeltöltés, Botox.Tel:06-70/597-8111

Cégnév: Boros Ügyvédi Iroda

leírás:
Ingatlan-adásvételnél mikre kell figyelni?

Elérhetőség:

cím: 1045 Budapest, Tó utca 31

telefon: +36-70-326-0528

weboldal: http://ingatlanadasvetel.blog.hu

e-mail: ugyviteli.tanacsado@gmail.com

egyéb:
Ingatlant fogsz venni?
Mikre kell figyelned?
Milyen lépéseket kell majd tenned?

Cégnév: BUDAI OTTHONOK INGATLANIRODÁJA

leírás:
Eladni, vásárolni segítek

Elérhetőség:

cím: 1025 Buda, Pusztaszeri út 12/b

telefon: 30/446-4706

weboldal: http://www.budaiotthon.eoldal.hu

e-mail: protexol@t-online.hu

egyéb:
Csak Buda, és Pest megye! Imáááádom ezt a világot!

Cégnév: cigarettáról leszoktatás

leírás:
cigarettáról leszoktatás

Elérhetőség:

cím: Nagykanizs a - Országosan

telefon: +36 30 451 00 29

weboldal: www.cigistop.club.hu

e-mail: somzitbt@chello.hu

egyéb:
Cégnév: cigistop

leírás:
cigistop- Leszoktatás

Elérhetőség:

cím: Cigarettáról leszoktatás

telefon: +30 451 00 29

weboldal: www,cigistop.club.hu

e-mail: www.cigistop.club.hu

egyéb:
Sikerességünk kb: 80 % kukk be honlapunkra !
Szervezett helyekre is kimegyünk

Cégnév: cigistop

leírás:
cigistop- Leszoktatás

Elérhetőség:

cím: Cigarettáról leszoktatás

telefon: +30 451 00 29

weboldal: www,cigistop.club.hu

e-mail: www.cigistop.club.hu

egyéb:
Sikerességünk kb: 80 % kukk be honlapunkra !
Szervezett helyekre is kimegyünk!

Cégnév: Classic Beat Band

leírás:
oldies (nosztalgia) zene

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 20/7716706

weboldal: www.classicbeatband.hu

e-mail: skubicsek@rubicom.hu

egyéb:
A Classic Beat Band együttes 2006-ban alakult, de a tagjai a 60'-as években ismert csapatokban zenéltek.
Mi igazi örömzenét játszunk a közönségünk és saját magunk szórakoztatására, ezért szívesen veszünk részt olyan rendezvényeken, ahol ezt a zenét kedvelik.
Kubicsek Sándor
20=771-6706
www.classicbeatband.hu

Cégnév: ComPozíció Menedzsment Bt

leírás:
Megtakarítás állami támogatással

Elérhetőség:

telefon: 70/614-7667

e-mail: czvikli.ne@dravanet.hu

egyéb:
Magadnak, gyermekednek: lakás vásárlásra, lakásfelújításra
Unokádnak: akár egyetemre, autóra
Társasházadnak: felújításra, hitelfelvételhez fedezetül - jelzálog nélkül!

Cégnév: ComPozíció Menedzsment Bt

leírás:
idős otthon, mert még gondtalan, szép évek várnak

Elérhetőség:

telefon: 70/614-7667

e-mail: czvikli.ne@dravanet.hu

egyéb:
A mai adat szerint 3650872-en vagyunk szeniorok. Sokunk problémája, hogy nem tudunk otthonunkban gondoskodni - akár átmeneti időre - magunkról, vagy szeretteinkről. Ha színvonalas, biztonságos és gondos ápolást nyújtó szép helyet keresel, vagy csak nem szeretnél otthon egyedül kiszolgáltatottá válni, hívj fel, vagy írj! Fényképes tájékoztatást küldök.

Cégnév: ComPozíció Menedzsment Bt

leírás:
Alkony kegyeleti biztosítás

Elérhetőség:

telefon: 70/614-7667

e-mail: czvikli.ne@t-online.hu

egyéb:
Hogy úgy történjen ahogyan Te szeretnéd

Cégnév: Csúcsforma Női Fitness

leírás:
Női Fitness termünk, wellness szolgáltatásokkal is várja hölgy vendégeit, barátságos környezetben! Mozgás, masszázs, szolárium, szauna.

Elérhetőség:

cím: 1149 Bp. Nagy Lajos Király útja 113.

telefon: 222-35-61

weboldal: www.noifitnesspontneked.hu

e-mail: csuucsforma@freemail.hu

egyéb:
Szeretettel vátunk minden hölgyet, egy Ingyenes alkalomra!

Debreczeni Zsuzsa

Cégnév: Dekormánia

leírás:
Porcelánkép,fotókerámia készítés fénykép alapján. Egyedi fotós kerámia és porcelán ajándéktárgyak nagy választékban. Plakettek,emléklapok,medálok

Elérhetőség:

cím: Bp.,XIV.Telepes u.12.

telefon: 06-1-2228222

weboldal: www.dekormania.hu

e-mail: dekor@dekormania.hu

egyéb:
www.porcelankepek.hu

Cégnév: Dekormánia

leírás:
Fényképes porcelán ajándéktárgy készítés

Elérhetőség:

cím: Bp.,XIV.Telpes u.12.

telefon: 20-550-9347

weboldal: http://www.porcelankepek.hu

e-mail: dekor@dekormania.hu

egyéb:
Életünk delén már bőven van emlék, amit szeretnénk megörökíteni magunk vagy Hozzátartozóink számára. Egy lehetőség erre a fotóval beégetett porcelán,kerámia, ami garantáltan ÖRÖK emlék, hisz a beégetett fotó, ha cserép formájában,de az örökkévalóságé marad.Családi fotó,örömteli pillanat,bármi, amit szívesen látna egy igényes porcelán felületen.

Cégnév: Domb Apartmanház

leírás:
Belföldi üdülés, gazdag programkínálattal

Elérhetőség:

cím: 8315 Gyenesdiás, Szőlőhegyi u.22.

telefon: +36/30/413-3650

weboldal: www.dombapartman.hu

e-mail: dombapartman@t-online.hu

egyéb:
Üdülés egész évben, egyénileg és csoportosan jelenkezőknek.
Különböző ellátási formák (reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás).
Kirándulások, gyógyfürdő látogatások, gyalogos-és kerékpártúrák stb.
A kirándulásokon megismerhetik a Nyugat-Balatoni Régió legszebb látnivalóit.
Élvezhetik a barátságos vendéglátást. A kényelmes utazásról is gondoskodunk.
Lehetőség szerint az egyéni igényeket is figyelembevesszük

TÖBB ÉVES TAPASZTALAT A NYUGDÍJASOK ÜDÜLTETÉSE TERÉN.

Cégnév: Domb Apartmanház

leírás:
Belföldi üdülés, gazdag programkínálattal

Elérhetőség:

cím: 8315 Gyenesdiás, Szőlőhegyi u.22.

telefon: +36/30/413-3650

weboldal: http://www.dombapartman.hu

e-mail: dombapartman.hu

egyéb:
Üdülés egész évben, egyénileg és csoportosan jelenkezőknek.
Különböző ellátási formák (reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás).
Kirándulások, gyógyfürdő látogatások, gyalogos-és kerékpártúrák.
A kirándulásokon megismerhetik a Nyugat-Balatoni Régió legszebb látnivalóit.
Élvezhetik a barátságos vendéglátást. A kényelmes utazásról is gondoskodunk.
Lehetőség szerint az egyéni igényeket is figyelembe vesszük.

TÖBB ÉVES TAPASZTALAT A NYUGDÍJASOK ÜDÜLTETÉSE TERÉN.

Cégnév: Dr. Simonovits István

leírás:
ANGOLTANÍTÁS HATÉKONYAN

Elérhetőség:

cím: 1039 Budapest, Család u. 5.

telefon: 06-30-9-777-107

weboldal: http://angoltanulas.weebly.com

e-mail: travelsystem@t-online.hu

egyéb:
ANGOLTANÍTÁS HATÉKONYAN

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások, kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv. Tel.: +36-30-9-777-107. Skype: angol-oktatas E-mail: travelsystem@t-online.hu. Oktatási módszer, részletek, árak és elérhetőség: http://angoltanulas.weebly.com
http://tanuljon-angolul.weebly.com

Cégnév: dr.Lénárd Ádám

leírás:
akupunktúra, term.gyógyászat, tisztítókúrák, mozgásszervi panaszok

Elérhetőség:

telefon: 06 20 547 4286

e-mail: drlenardab@yahoo.co.uk

egyéb:
korrekt, megbízható, becsületes beleérző és nagy tudású, szívből ajánlom

Cégnév: dr.Lénárd Ádám

leírás:
akupunktúra, term.gyógyászat, tisztítókúrák, mozgásszervi panaszok

Elérhetőség:

telefon: +36 20 547 4286

e-mail: drlenardab@yahoo.co.uk

egyéb:
1979 óta foglalkozom az akupunktúra minden válfajával amit europai mesterektől tanultam de nemzetközi kongreszusokon gyarapítottam.Tisztitó kúrákat és gyógybőjtöket is vezetek.Irisz tanulmányozásával(iriszdiagnosztika)is 1992 óta foglalkozom.Baden-Badenben homotoxikológiai képzésen vettem részt (homeopátiának egy válfaja)Főleg mozgásszervi betegségekben vagyok jártas de más belbetegségek kezelése sem áll távol tőlem.
Természetgyógyász végzettségek: Táplálkozás tanácsadás
Skalp (Yamamoto) akupunktúra
Reflexológia
Méregtelenítő terápia
Lézerterápia
Köpölyözés
Iriszdiagnosztika
Homeopátia
Fülakupunktúra
Böjt terápia
Akupunktúra
Orvosi szakvégzettségek: Foglalkozás orvostan (üzemorvos)
Reumatológus
Betegségek: Egyéb
Candidiatis
Fogyasztás, testsúlycsökkentés
Emésztőszervek betegségei
Colitisek
Máj-és epetáji fájdalmak
Puffadás
Székelési zavarok
Hormonháztartás zavarai
Kövérség
Soványság
Zsíranyagcsere-zavarok (koleszterin)
Idegrendszer betegségei
Fejfájások - migrének
Szédülések
Zsibbadások, végtagi gyengeségek
Keringési zavarok
Lábszárfekély
Magasvérnyomás
Vénás-, artériás-, betegségek
Légúti betegségek
Allergia, szénanátha
Asthma
Heveny és idült arcüregi gyulladások
Influenza
Mandulagyulladás
Nátha
Tüdőgyulladások,- légzési nehézségek
Mozgásszervi betegségek
Gerinc fájdalmak, deformitások
Gerincsérvek
Izomhúzódások
Izületi degeneratív elváltozások
Izületi fájdalmak, gyulladások
Teniszkönyök
Ín- és szalagbetegségek
Pszichés és pszichoszomatikus panaszok
Alvászavar
Szenvedély betegségek
Alkoholfüggőség
Drogfüggőség
Nikotinfüggőség

Cégnév: DXN

leírás:
Egészség,Pénzkereset,

Elérhetőség:

weboldal: www.andras.dxn.hu

e-mail: andras@dxn.hu

egyéb:
Ajánlom a weboldalam minden olyan ember számára akinek:
- szereti a jó kávét.
- fontos az egészsége.
- szeretne segíteni másokon.
- szeretne segíteni önmagán.
- szívesen megismerkedne szimpatikus ujj emberekkel

Nem ajánlom az oldalam olyan ember számára:
- Akinek a politika megoldotta a részletei kifizetését, a csekkjei befizetését, és a megélhetését.

Cégnév: DXN

leírás:
Egészség,Pénzkereset,

Elérhetőség:

weboldal: http://www.andras.dxn.hu/

e-mail: andras@dxn.hu

egyéb:
Ajánlom a weboldalam minden olyan ember számára akinek:
- szereti a jó kávét.
- fontos az egészsége.
- szeretne segíteni másokon.
- szeretne segíteni önmagán.
- szívesen megismerkedne szimpatikus ujj emberekkel

Nem ajánlom az oldalam olyan ember számára:
- Akinek a politika megoldotta a részletei kifizetését, a csekkjei befizetését, és a megélhetését.

Cégnév: E-gépelés

leírás:
Precíz gépírás

Elérhetőség:

cím: Szolnok

telefon: 70/216-2084

weboldal: www.natura.gdigoldenmunkak.ws

e-mail: heszibi@freemail.hu

egyéb:
Fiatalos nyugdíjas hölgy vagyok. Mindenféle gépelési munkát itthonról vállalok, Szolnokon lakom.
Bármikor hívhat, vagy írhat.

Cégnév: Egészséget MIndenkinek

leírás:
Lugosítás

Elérhetőség:

cím: Cegléd

telefon: 06208236392

weboldal: http://gyogyuljunk.mindenkilapja.hu

e-mail: titok40@gmail.com

egyéb:
Segíteni szeretnék embertársaimnak egészségük megszerzésében,megtartásában.

Cégnév: Egészségforrás Alapítvány

leírás:
Beata Bishop pszichoterapeuta kétnapos szemináriuma: "...van élet, sőt jó életminőség ötvenen és még hetvenen túl is...."

Elérhetőség:

cím: \"A másodvirágzás útja, avagy öregszel vagy fiatalodsz\" - kétnapos szeminárium

telefon: 06-1-2171360

weboldal: http://www.egeszsegforras.org

e-mail: info@efa.t-online.hu

egyéb:
A másodvirágzás útja avagy öregszel vagy fiatalodsz? - november 11-12.
Miközben világszerte dúl az ifjúság kultusza, az életkor-skála másik végén tovább élnek az emberek, és az idősebb korosztály elárvultan nem találja helyét egy olyan társadalomban, ahol a negyven éven felüliek mintha nem is léteznének. Pedig van élet, sőt jó életminőség ötvenen és még hetvenen túl is, ha nemet mondunk bizonyos kollektív elvárásoknak és idejüket múlt képzeteknek az élet harmadik fázisáról.

Nagyrészt rajtunk áll, hogy mit hoz az öregedés: recsegő, fájó testet és szomorú lelket, vagy pedig bölcsen gondozott egészséget, belső felszabadulást, derűs békét és új lehetőségek kifürkészését. Mi kell a másodvirágzáshoz? Érdeklődés, akarat, egy kis önfegyelem és jóltáplált humorérzék. Az ehhez szükséges módszerekről és meglátásokról szól Beata Bishop kétnapos szemináriuma, amely elsősorban az ötven éven felülieknek szól, de van mondanivalója olyan fiatalabbak számára is, akiknek idősödő szülőkről vagy rokonokról kell gondoskodniuk.

Cégnév: Elhivatott Nyelvtanár

leírás:
Angol-német nyelvoktatás kezdőtől felsőfokig, szakmai nyelv oktatása is. Megbizhatóan, türelemmel, kitartóan a cél felé.

Elérhetőség:

cím: VI. kerület Oktogon

telefon: 30/ 26 55 164

e-mail: narancsolaj@gmail.com

Cégnév: Eperjesi János TNI Független Tanácsadó, Forgalmazó

leírás:
Tahitian Noni Juice ital.

Elérhetőség:

telefon: 06-30-291-2229

weboldal: http://no-nonijuice.hupont.hu/

e-mail: epijani@gmail.hu

egyéb:
Hasznos információk a portálomon arról, hogyan óvhatod meg az egészséged, fizikai, szellemi frissességed.

Cégnév: EUKA-KERT Kft

leírás:
Kertgondozás

Elérhetőség:

weboldal: http://www.tiptopkert.hu/kertfenntartas/

e-mail: kistamas@tiptopkert.hu

egyéb:
Kertgondozással és kertépítéssel foglalkozunk. Amennyiben érdekli a díszkertek növényeinek ápolása, nézzen fel honlapunkra, ahol értékes információkat is találhat!

Cégnév: European Reiki (Ezo)

leírás:
Testi, lelki megujulás. Ismerje meg az univerzum jótékony hatását. Tanfolyamok.

Elérhetőség:

cím: Bp .Guttemberg térnél

telefon: 06702618443

e-mail: rozsalnemaria@freemail.hu

egyéb:
Ismerje meg az univerzum jótékony energiáit.Személyre szabott kezelések, életmód tanácsadás. Tanfolyamok. Klubb foglalkozások.Meg hívott vendég előadókkal.Meditációs estek.

Cégnév: EYOR

leírás:
egészség-megőrzés

Elérhetőség:

weboldal: http://www.eyorstart.info/yit/trk.php?tr=3

e-mail: mail@eyorstart.info

egyéb:
Eyor Vásárlói Rendszer; Életerő, vitalitás, egészség egy termékben: BIOCELL 10 búzafűlé koncentrátum

Cégnév: Ezerszem Biztosítási Képviselet

leírás:
Biztosítás - különösen 50 felettiek élethosszig tartó kockázati életbiztosítása

Elérhetőség:

cím: 2060 Bicske, Bajcsy-Zsilinszky utca 8.

telefon: 06-20/598-53-05

weboldal: http://www.ezerbiztos.hu/eletbiztositas-50-felett.html

e-mail: info@ezerbiztos.hu

egyéb:
Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szembe mernek nézni az elmúlás tényével és keresik a megoldást arra, hogy méltón, családtagjaikat nem terhelve gondoskodjanak önmaguk, szeretteik tisztességes búcsújáról.

Általában nem szívesen beszélünk azokról a kötelezettségekről, melyek váratlanul jelentkeznek akkor, amikor egy közeli hozzátartozónkat elveszítjük. A felnőtt ember gyászának kezdetén azonban alig ér rá foglalkozni fájdalmával, hiszen a felmerülő költségeket kell mérlegelnie, súlyos összegekről kell döntenie.

Hazánkban ahhoz, hogy szeretteinknek megadhassuk a méltó végtisztességet, komoly kiadásokra van szükség. Sok idős ember nyugtalan emiatt, és szeretné megkímélni gyermekeit a pénzügyi gondoktól, ezért az amúgy is kevéske nyugdíjából próbál félretenni, remélve hogy a pénz nem kerül majd illetéktelenek kezébe. Aki pedig egyedülálló, annak még nehezebb a helyzete, hiszen nincs, aki gondoskodjon arról a végtisztességről, ami minden embert megillet.

Erre a mindenkit érintő helyzetre tudunk tisztes biztosítási megoldással szolgálni.

A biztosítási szerződéseket országszerte elkészítjük.

Cégnév: Faberlic

leírás:
oxigén kozmetika

Elérhetőség:

telefon: 06306016805

weboldal: http://www.tarkafaberlic.gportál.hu

e-mail: faberlic12@freemail.hu

egyéb:
Faberlic újra Magyarországon!
Újra indult! http://www.tarkafaberlic.gportál.hu
FABERLIC! FABERLIC! FABERLIC! Az oxigén kozmetika!
Ingyenes regisztráció!váló minőség kedvezöáron!
ki

Cégnév: Fenyőbútor

leírás:
Minden tömörfenyőből készült bútort megtalaálható nálam,amit elképzel.

Elérhetőség:

cím: Pápa

telefon: 20-513-2850

weboldal: www.fenyobutor01.eoldal.hu

e-mail: sandorbagi@citromail.hu

egyéb:
Fenyőbútorok széleskörü palettája megtalálható nálam,a franciaágytól a gardróbszekrényig,a komódtól a tálalóig,az éjjeliszekrénytől az étkezőgarnitúrákig,és még sok más is.Kérem nézzen be a honlapomra,nem bánja meg.

Cégnév: Fordítás-Perevod

leírás:
Orosz, ukrán fodítás

Elérhetőség:

cím: 2700 Cegléd, Trombitás utca 5.

telefon: +36208236393

e-mail: nemkoko@gmail.com

egyéb:
Orosz illetve ukrán nyelvről fordítok anyanyelvi szinten.

Cégnév: FS Építész Iroda

leírás:
Építészetitervezés

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 06 30 2413 670

weboldal: http://www.fsepit.hu

e-mail: cadland@mail.inext.hu

egyéb:
Építésztervezés és felelős műszaki vezetés. 50+ megrendelőnek 10 % kedvezmény

Cégnév: Gaba Medical Center

leírás:
egészségügy

Elérhetőség:

cím: Bp. XV. Apolló u. 61.

telefon: 1-416-0886

weboldal: http://www.gabamedical.hu

e-mail: gabamedical@gabamedical.hu

egyéb:
Magánorvosi rendelő, várakozás nélküli vizsgálatok telefon bejelentkezésre, azonnali lelet kiadás, megfizethető árak.
á

Cégnév: Gyógymasször

leírás:
40-éves széleskörű szakmai gyakorlattal rendelkező gyógymasször \"egyénivállalkozó\" várja szeretettel az érdeklődőket, garantáltan magas-szinvonalu szakellátásban részesűlhet!

Elérhetőség:

weboldal: http://www.gyogymasszor.lapunk.hu

Cégnév: Hajduné

leírás:
Takarítás, gondozás

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 06709412996

weboldal: http://apronet.hu/galeria.php?com=sag&ads_id=100491060

e-mail: ovelax@gmail.com

egyéb:
Szeretnék másodállásban idős hölgynek, úrnak besegíteni. Amiben segíteni tudok takarítás, vásárlás, gondozás, lábápolás. Nagy gyakorlattal rendelkezem, szakképzett vagyok. Önkéntesként hajléktalanszállón, kutyaotthonban is besegítek.

Cégnév: Hajduné

leírás:
Takarítás, gondozás

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 06709412996

e-mail: ovelax@gmail.com

egyéb:
37 éves nagy gyakorlattal rendelkező hölgy vagyok. Önkéntesként hajléktalanszállón, kutyaotthonban segítek. Szeretnék idős hölgynek, úrnak segíteni a következőkben, takarítás, gondozás, bevásárlás, lábápolás stb.

Cégnév: Herba Brill program (Zirkonia Bt)

leírás:
Ötvenplusznénikéd

Elérhetőség:

cím: 9485 Nagycenk

telefon: +36-20-272-5877

weboldal: http://www.herbabrill.hu

e-mail: herbabrill@gmail.com

egyéb:
7 tipp, hogyan legyen nénikéd is fiatalos:
1/ Photoshop, gyors és maradandó
2/ Pitbull, hogy kondiban legyen
3/ Szalicil, hogy ne romoljon
4/ Lézerkard a bajusz ellen
5/ Vedd le a szemüveged!
6/ Kapcsold le a villanyt!
7/ Legyél kreatív, kísérletezz! Ha nagyon tiltakozik, küldd el hozzánk: www.herbabrill.hu Egyszerűen természetes!

Cégnév: herrludwig

leírás:
Online szakácskönyv. Kezdőknek, haladóknak, háziasszonyoknak.

Elérhetőség:

cím: 1223 Nagytétényí u 140

telefon: +36305870118

weboldal: http://www.herrludwig.hu

e-mail: lajos.kota@freemail.hu

Cégnév: Hesz Jánosné

leírás:
Internetes munka szépkorúaknak és bárkinek. Nézd meg a honlapom!

Elérhetőség:

cím: Szolnok

telefon: 70/216-2084

weboldal: www.natura.gdigoldenmunkak.ws

e-mail: heszibi@freemail.hu

egyéb:
Annyi hirdetéssel bombázzák, hogy nem tudja melyik a valós ajánlat?
Tudja mit? Én nem hirdetek, ezt megteszik helyettem! Kattintson a linkre és profi tájékoztatást kap: http://href.hu/x/emix
http://www.netrend.ws/kisfilm/index.htm
?Semmi sem ingerli annyira kalandra az embert, mint az, ha lapos a pénztárcája?.

Cégnév: Hobby

leírás:
Festmények

Elérhetőség:

cím: Abony

telefon: 53/360-084

e-mail: ottozoltan@freemail.hu

egyéb:
Amatőr képzőművész olaj- és tempera festményei kedvező áron eladók, vagy értékes könyvekre cserélhetők.

Cégnév: Hotel Rudolf

leírás:
Szállás gyógyszolgáltatásokkal

Elérhetőség:

cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király stny. 23.

telefon: 30/6274-924

weboldal: www.hotelrudolf.hu

e-mail: hotel.rudolf@t-online.hu

egyéb:
A Hotel Rudolf Hajdúszoboszlón a városi gyógyfürdő közelében található.

Barátságos, színvonalas környezet, megfizethető árak!

A családias saját strandon gyógymedencék, gyermek medence, napozó terasz, jacuzzi, szaunák, gőzkabin ingyenesen állnak rendelkezésre.

A terápián TB támogatott gyógykezelések is igényelhetők! Napi 3 kezelés és belépő a városi gyógyfürdőbe már napi 1000,-ért!

Térítés ellenében fodrászat, szolárium.

A szállás díja tartalmazza a svédasztalos reggeli árát, igény esetén félpanziós ellátás is igényelhető.

Hotel Rudolf Hajdúszoboszló! Mediterrán hangulat belföldön!

Cégnév: Hotel Rudolf***

leírás:
Pótszilveszter

Elérhetőség:

cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás kir. stny. 23.

telefon: 52 362 826

weboldal: www.hotelrudolf.hu

e-mail: hotel.rudolf@t-online.hu

egyéb:
Pótszilveszter
2011. 01. 21 ? 23.

Nem tudott elutazni Szilveszterkor?
Vagy szeretné megismételni a jó bulit?
Jöjjön hozzánk Pótszilveszterezni!

Ajánlatunk tartalmazza:

- szállás 2 éjszakára 2 ágyas standard szobában
- félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora
- 1 X 15 perces frissítő masszázs
- 2011. január 22-én szombaton Pótszilveszter: Műsoros vacsora, egész este élőzene, tánc, tombolasorsolás!
- wellness-részleg gyógymedencék, finn-szauna, gőzkabin, jacuzzi, fürdőköpeny
- központi széf, wireless internet a lobby bárban

Ár: 23.990,-/fő/2 éj + IFA

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 410,-/fő/éj.

Szeretettel várjuk vendégeinket, hisz nem csak a 20 éveseké a világ!

Cégnév: http://www.innerlightinc.com/?ID=249567

leírás:
Egészség visszaszerzése

Elérhetőség:

cím: Cegléd,Trombitás út.5.

telefon: 06208236392

weboldal: http://gyogyuljunk.mindenkilapja.hu

e-mail: titok40@gmail.com

egyéb:
Nem hiába mondták régen az öregek:Csak egészség legyen!
Gondoljon a holnapra...törődjön ma egészségével!
Szerezze vissza, és tartsa meg!
Hogyan?
Segítek ebben!

Cégnév: Internetes munka mindenkinek!

leírás:
GDI

Elérhetőség:

cím: Szolnok

telefon: 70/216-2084

weboldal: www.natura.gdigoldenmunkak.ws

e-mail: heszibi@freemail.hu

egyéb:
Weblapját, honlapját önállóan elkészítheti, frissítheti felhasználói szintű számítógép kezelői ismeretekkel, idegen hirdetésektől mentesen!
Ha ezen túl hálózatunkhoz is csatlakozik, otthoni internetes munkaként nagy perspektívát kínálunk!
Ne menjen el ilyen kiváló lehetőség mellett!
?Fogj bele valamibe! Akkor nem ellenséged lesz az idő, hanem szövetségesed?.
Érd.: heszibi@freemail.hu
Bővebb információk : http://href.hu/x/emix
http://www.netrend.ws/kisfilm/index.htm

Cégnév: Jerikói Rózsa

leírás:
Felujitott kazánok és tartozékok

Elérhetőség:

cím: Maglód, Mosolygó u.07.

telefon: 06204814582;0629331056

e-mail: jerikoirozsaster@gmail.com

egyéb:
Fütyülök a gázáremlésre!

VEGYESTÜZELÉSÜ ÖNTÖTTVAS KAZÁNOK, VINYISZTO, KCSM, KZ3 és tartozékok, ajtók, rácsok, füstkimenők elérhető áron pl. előtag: 35 ezer Ft; tag 25 ezer Ft/ ajtó; 8 ezer Ft stb kaphatók
Tanácsadás ugyanitt

Fütyülök a gázáremelésre mostmár!

Cégnév: Kamarás Fogtechnika

leírás:
Buda könnyen megközelíthető, központi részén, az ORFI kórház közelében! Sokéves tapasztalattal, nyugdíjas kedvezménnyel, soron kívül megvárható fogsorjavítással, gyors, megbízható munkával, rendkívül kedvező árakkal várom szeretettel régi és új pácienseimet. Tel.: 06/1 326-14-51 Mobil: 06/20 426 75 36

Elérhetőség:

telefon: 061-3261451

e-mail: lendvai@levele.hu

Cégnév: Kamarás Fogtechnika

leírás:
Fogtechnikai szolgáltatás

Elérhetőség:

cím: II.Frankel Leó u.49

telefon: 3261454 vagy 06204267536

e-mail: lendvai@levele.hu

egyéb:
Buda könnyen megközelíthető, központi részén, az ORFI kórház közelében!

Sokéves tapasztalattal, nyugdíjas kedvezménnyel, soron kívül megvárható fogsorjavítással, gyors, megbízható munkával, rendkívül kedvező árakkal várom szeretettel régi és új pácienseimet.

Cégnév: Kedvezménykártya

leírás:
Kedvezményes vásárlás és pénzkereset egyben!

Elérhetőség:

weboldal: http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1249027

egyéb:
Ingyenes regisztráció most, ne hagyja ki!

Cégnév: KEK Card Kft.

leírás:
Ingyenes kedvezménykártya építkezők és lakásfelújítók számára

Elérhetőség:

cím: 1138 Budapest, Viza u. 7.

telefon: 06-1-788-0142

weboldal: http://www.kekcard.hu

e-mail: info@kekcard.hu

egyéb:
Több mint 200 elfogadóhelyünkön kedvezménnyel vásárolhat az ingyenes kártya felmutatásával.

Cégnév: Kistarcsai állatorvos

leírás:
Kistarcsai (Csömör, Kerepes, Nagytarcsa) kisállatrendelő.

Elérhetőség:

cím: 2143 Kistarcsa, Malom u. 2.

telefon: 06 28 / 506 265

weboldal: http://www.kistarcsaiallatorvos.hu

e-mail: info@kistarcsaiallatorvos.hu

egyéb:
1993-ban nyitottuk meg állatorvosi rendlőnket Kistarcsa városában (de várjuk kis pácienseinket Kerepes, Csömör, Nagytarcsa, Fót, Gödöllő, Isaszeg, Budapest, és egyéb környékbeli településekről is), ahová családias, hangulatos környezetben várunk minden kedves állattartót. Az elmúlt évek során műtővel, kórteremmel, pet-shoppal, illetve nagyobb váróteremmel bővültünk az Önök, és állataik kényelmének érdekében. A rendelőben kezdetben Dr. Csizmadi Sándor láttael a segítségre szoruló, és beteg állatokat, de 2006-tól Bodnárné Dr. Nagy Noémi is nálunk gyógyítja a rászorulókat.

Cégnév: Körmendy

leírás:
Női szabó

Elérhetőség:

cím: 1124.Bp.Kempelen Farkas u.9

telefon: 06203485272

e-mail: latszeresz@citromail.hu

egyéb:
Ruhák, kabátok varrását és igazitásokat vállalok.

Cégnév: Küblerek Kft

leírás:
Háztartási kisgépek webáruháza

Elérhetőség:

cím: Vasalobolt

telefon: 06702487984

weboldal: http://www.vasalobolt.hu

e-mail: info@vasalobolt.hu

egyéb:
Webáruházunk kínálatában sok olyan termék is van amit máshol nem talál. Ilyenek: Gőztakarítók, Atkamentesítők, Légtisztítók, Integrált szárazgőzös vasalók, És rengeteg kellék pl.. teflontalp a könnyebb vasalásért, fertőtlenítő aktívátor, szilikon talp forró vasaló alá, vízlágyítós feltöltő flakon, Méretre gyártott vasalóhuzat, stb.... Kérem látogasson el weblapunkra és ismerje meg kínálatunkat. http://www.vasalobolt.hu

Cégnév: Küblerek Kft

leírás:
Energiamegtakarító rendszerek

Elérhetőség:

cím: Energiamegtakarítók

telefon: 06702487984

e-mail: Kublerek@t-online.hu

egyéb:
Kérjük, hogy jelentkezzenek azok az önkormányzatok illetve cégek és háztartások az egész országból akik szeretnének nagyobb kiadás nélkül is az energiával spórolni megtakarítani. Nekik igen kedvező áron beszereljük a legújabb energia megtakarítási rendszereket amiket mi referenciaként használnánk. Viz, Gáz, Villany témában általában 20-30% de a villany esetében a megtakarítás elérheti a 80-90%-ot is . tel: 06702487984
http://energiamegtakaritok.shp.hu/hpc/web.php?a=energiamegtakaritok

Cégnév: Laluk Anikó

leírás:
Íráselemzés

Elérhetőség:

cím: 9026 Győr, Ady E. u. 38. 4/11

telefon: 70/424-3361

e-mail: grafogyor@gmail.com

Cégnév: Lamp Kft.

leírás:
Energiatakarékos világítás, meg minden más a világítástechnika teljes területéről

Elérhetőség:

cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 25

telefon: 3320-385

weboldal: http://www.lamp.hu

e-mail: lamp.kft@email.de

egyéb:
2012-ig fokozatosan megszüntetik a hagyományos, wolframszálas izzók gyártását.
Az energiatakarékos fényforrásokra (kompakt fénycsövek, ledes világítás stb.) történő átállásban tudunk segíteni.

Cégnév: LB Gumi Kft

leírás:
gégszerviz, gumiszerelés, öko autómosó, csomagolás

Elérhetőség:

cím: 1077 Budapest Rottenbiller u.31.

telefon: 06 209892407

weboldal: http://lamazon-tippjei.hu

e-mail: info@lamazon-tippjei.hu

egyéb:
Családi vállalkozás szolgáltatásokat ajánl gumiszerelés, öko autómosó, csomagolás, cégszerviz.Divatos mágneses ékszerek értékesítése.

Cégnév: LEANET Bt

leírás:
PC-ábécé, a számítógép használat alapiskolája. Kezdőnek, újrakezdőnek egyaránt hasznos, a szakzsargont kerülő gyakorlati oktatás DVD-n.

Elérhetőség:

weboldal: http://www.nagyisuli.hu

Cégnév: Losonci Anna

leírás:
újságíró

Elérhetőség:

telefon: 06-30-236-3561

e-mail: losonci.anna@gmail.com

egyéb:
Hivatásos újságíró vagyok, szabadúszó. Korábban a Fangoria magazinnál dolgoztam, jelenleg egy online zenei magazinhoz írok cikkeket, de publikáltam már más zenei lapban is, valamint egy diákmagazinban. Szívesen írok kultúráról, irodalomról, utazásról, zenéről, filozofikus gondolatokról. Olyan magazinokat, lapokat keresek, akik szívesen alkalmaznának, ahol megvalósíthatom ötleteimet érdekes cikkek formájában!

Cégnév: Luca Boszi

leírás:
Kártyajóslás, rontáslevétel és egyéb boszorkányságok

Elérhetőség:

cím: 1052 Bp. Petőfi S. u. 10.; 1193 Bp. Üllői út 266.

telefon: 06-20-208-3693

weboldal: http:// www.luca.shp.hu

e-mail: csumika@gmail.com

egyéb:
Kártyajóslás Magyar-, Lenormand-, és Cigány kártyából ősi hagyományok alapján, 90%-os biztonsággal! Ha nem tudsz dönteni, ha bizonytalan vagy helyzeteket illetve személyeket illetően. Nem sikerülnek a dolgaid? Úgy érzed minden összeesküdött ellened? Átok vagy rontás van rajtad? Hívj! SZERETETTEL SEGÍTEK!
KÁRTYAJÓSLÁS TANFOLYAMOK indulnak folyamatosan januári, és szeptemberi kezdéssel.

Cégnév: Magán

leírás:
képeslapok

Elérhetőség:

weboldal: http://www.vedeljelek.kepeslap.com

Cégnév: Mandura

leírás:
Fantasztikus lehetőség

Elérhetőség:

telefon: +36209566028

weboldal: www.othonimunka.biz/zs-1960

e-mail: tumpeck.zsuzsa@t-online.hu

egyéb:
www.onlinewordbusiness.eu

itt olvashatsz bővebben Ha késlekedszpercenként 1-3 embert veszíthetsz !

Cégnév: Mandura Corporate

leírás:
Csatlakozz és hüzzunk fénysebességgel...

Elérhetőség:

cím: Az egész világ !!!

telefon: 0670 3640 955

weboldal: http://www.mandurateam.biz/segall

e-mail: silversegall@gmail.com

egyéb:
Nézd meg a videót, add meg az adataidat és beregisztrállak!
Megteheted magad is, de kicsit bonyolult a regisztráció : http://segall.mandurarep.com
1-2 hónap alatt elérheted a pár ezer $ -os jutalékot, ami folyamatosan nőni fog! Ha magadra már nem is,...gondolj az unokákra!! :))

Cégnév: MareTour Yachting

leírás:
Adriai vitorlás-túrák, hajóbérlés (33 típus, 55 hajó) hajók adás-vétele, tengeri jogosítványok, tengerparti apartmanok Dalmáciában.

Elérhetőség:

cím: Budapest, II.

telefon: +36/1/769-1500, +36/70/593-5010

weboldal: http://www.maretour.hu

e-mail: maretour@maretour.hu

egyéb:
A tengerparton nézelődve vagy kikötőkben járva nyilván többekben fölmerült: de jó is lenne valamelyik vitorlás-hajón suhanni és élvezni a hullámok csobogását, a szelet, a hajó ringását, a napsütést!

Szolgáltatásunk lehetővé teszi a vitorlázás tudományában járatlanok számára is, hogy megismerjék azt az érzést, amit csak a távolról csodált hajósok tapasztalhatnak.

Élményekben gazdag, négy-nyolc napos kirándulásokat ajánlunk, hogy Ön is megismerhesse a vitorlázók életét.

A 4 napos túrákat a nagyon elfoglalt, kevés szabadidővel rendelkező üzletembereknek ajánljuk, keddenkénti és szombatonkénti indulással. A 8 napos túrák útvonala a résztvevők igényei szerint, Isztriától Dubrovnikig alakítható, indulás mindig szombaton. A fentiektől eltérő beosztású túrákat is megszervezünk, megfelelő felár megfizetése mellett.

Hajóink 3-4 kétszemélyes kabinnal, társalgóval, konyhával, zuhanyozó(k)val és WC(k)kel rendelkeznek, többségében 2007-2008-ss évjáratúak. A hajókról bővebb információt honlapunk Flotta menüpontja alatt talál.

Cégnév: Masszőr Varga András

leírás:
"A szükséges JÓ!"

Elérhetőség:

cím: 1025 Buda, Pusztaszeri út 12/b

telefon: 70/323-1672

weboldal: http://andras-masszazs.hupont.hu

e-mail: protexol@t-online.hu

egyéb:
Sportos, jó kiállású masszőr frissítő-, svéd-, welness-, cellulit-, csokoládé-, mézmasszázst kínál! Fájó ínhüvelygyulladásra pl. remek a mézes masszázs. Előtte és utána is nézzen tükörbe, meg fog döbbenni! :)

Cégnév: MasziLaci

leírás:
Masszőr házhoz!

Elérhetőség:

cím: Fejér megye

telefon: 0630 3648 078

weboldal: http://www.maszilaci.5mp.eu

e-mail: maszilaci@gmail.com

egyéb:
Maszilaci házhoz megy! Szfvár és környékén ingyenesen, míg a megye távolabbi pontjaira, csekély térítés ellenében!
Szeretettel várom az újabb gyógyulni, felfrissülni vágyók jelentkezését!
Kellemes és vidám napokat kívánok!

Cégnév: Mert a fiatalság és szépség mindenkinek jár!

leírás:
Tudományos tény, hogy a génkutatók megtalálták a géncsoportot, mely az öregedésért felelős. Tény az is, hogy kifejlesztésre került az első olyan termék, amely képes megállítani és visszafordítani ezt a folyamatot - a bőrben. Vegyen részt díjtalan szépségnapunkon, melynek keretében saját bőrén tapasztalhatja meg, mire képes az új technológia. Jelentkezzen telefonon, vagy emailben!

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 20/9369912

weboldal: http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=eu.ns.product.galvanic

e-mail: dakiosandrine@gmail.com

egyéb:
Rengeteg anyag található a témában az interneten videók, képek és tudományos cikkek formájában, én a témában leghitelesebb személyt mutatom be Önnek.
Íme az előadás, amelyen a kutatólabor vezetője bejelenti, milyen fegyvert fejlesztettek ki az öregedés ellen: http://www.youtube.com/watch?v=jaMHhxj4-hQ
http://www.youtube.com/watch?v=BICS3JvV-cM

Cégnév: Mikor leszel gazdag?

leírás:
Gazdagpapa tanácsai

Elérhetőség:

cím: Magyarország

telefon: 20 557 3945

weboldal: http://gazdagpapa.tanacsai.hu/

e-mail: gazdagpapa.tanacsai@gmail.com

egyéb:
A tudatlanság a legnagyobb kockázat.
Hajlandó vagy tanulni?
Az életünk túl rövid ahhoz, hogy rosszul éljük. Változtasd meg az életed most!
Mert az életed most aktuális.

Cégnév: Milagora Oktatási Studió

leírás:
nyelvtanfolyamok 50 éven felülieknek

Elérhetőség:

telefon: 06-20/325-6621

weboldal: www.milagorastudio.com

e-mail: info@milagora.hu

egyéb:
Senior nyelvtanfolyamok!4 fős csoportok;

Nyelvi, természetgyógyász,massző, virágkötő, műkörmös és pedikkűrös képzések, továbbképzések

Cégnév: Millenáris Nonprofit Kft.

leírás:
ingyenes számítógépes oktatás nyugdíjasoknak

Elérhetőség:

cím: 1024 Budapest, Kis Rókus 16-20.

telefon: 336-4090

weboldal: www.millenaris.hu

e-mail: jovoiskolaja@millenaris.hu

egyéb:
Ismeretszerzés, informatika játékosan, INGYENESEN ? nyugdíjasoknak a Millenárison!
Alap számítástechnikai ismeretek; ismerkedés az internettel, e-közszolgáltatással, e-ügyintézéssel ? 60 felett.

A modern élet egyik főszereplője a számítógép, amely az idősebbek életéből sem hiányozhat! Várjuk azokat az érdeklődő nyugdíjasokat, akik megalapozni vagy bővíteni szeretnék tudásukat, azaz új ablakot szeretnének nyitni az információ világára.

A módszer kreatív, játékos és nyitott.

Tanfolyami időpontok:
hét alkalommal heti egy foglalkozás.
Információ: Rét Ágnes - 336-4090, jovoiskolaja@millenaris.hu

Cégnév: minden-vizszereles

leírás:
Víz-gáz,és központi fűtésszerelés

Elérhetőség:

cím: 1119.Budapest, Etele út 28.

telefon: 06-20/378-2667

weboldal: minden-vizszereles.hupont.hu

e-mail: kov.gabor1213@gmail.com

egyéb:
Vállajuk budapest területén, ingyenes és gyors kiszállással: mindenféle vízszerelési, villany szerelési, valamint festő-mázolói munkák elvégzését, a munkáinkra garanciát vállalunk

Cégnév: MOLMIX

leírás:
oklevél,novellák,ötletek

Elérhetőség:

cím: www.molmix.5mp.eu

telefon: 06702707440

weboldal: http://www.molmix.5mp.eu

e-mail: istimol@gmail.com

egyéb:
küzdelem a fennmaradásért-mindent megpróbálok.
Mit szólnátok egy új klubhoz?
"Szegény nyugdíjasok klubja"

Cégnév: NagyiSuli

leírás:
PC-ábécé, a számítógép használat alapiskolája

Elérhetőség:

weboldal: http://www.nagyisuli.hu

e-mail: adorjan@nagyisuli.hu

egyéb:
Bármennyire bénának érzed magad, ha számítógépről van szó, garantáltan megtanítlak a szükséges alapokra!

Cégnév: Németh György

leírás:
Népi Iparművész-Ékszerek Lószőrből

Elérhetőség:

cím: 2364 Ócsa,Falu Tamás u. 2 a.

telefon: +36 30 9873941

weboldal: http://www.loszorekszerek.eoldal.hu

Cégnév: Netti Kulturális és Szolgáltató BT.

leírás:
Netti és a Holländer Band

Elérhetőség:

cím: 1025.Budapest,törökvész út 82/C

telefon: +36205222884

weboldal: http://netti.choma.hu

e-mail: nettibt@t-email.hu

egyéb:
ZENEKAR A JAVÁBÓL!Élő zene!
60-as évektől napjainkig nemzetközi és magyar sláger-,tánczene profi módon.
Mellesleg műsorközvetítés.

Cégnév: New Chapter.

leírás:
Egészséges Élet.

Elérhetőség:

cím: Országos.

telefon: 06-70-3224-387.

e-mail: propszt434@gmail.com

egyéb:
Ilyen még nincs!Egyedülálló
lehetőség!Nemsokára induló Magyar hálózatos cég,kiemelkedően magas fizetéssel,biodinamikus termékekkel vezetőket keres!!Nagyon jó marketing tervvel!! Érd:06-70-322-4387.

Cégnév: Nexeurope

leírás:
Fogyás,méregtelenítés szép bőr

Elérhetőség:

cím: vissza az időben 10évet

e-mail: sikerterv

egyéb:
Fogyás,méregtelenítés,szép bőr.Nincs ennél egyszerűbb megoldás.Mindezt egy tapasz segítségével!Most egyet fizet kettőt kap akció.

Cégnév: NS

Elérhetőség:

cím: Budapest és környéke

telefon: 20-448-3708

e-mail: ezlin@freemail.hu

egyéb:
Keresem azt a nyugdíjas Hölgyet/Urat, aki nem elégedett a nyugdíjával, AKAR dolgozni és kellően AMBÍCIÓZUS egy saját üzlet felépítéséhez!

Cégnév: Nyugdíjas

leírás:
Mázoló munka

Elérhetőség:

cím: Abony

telefon: 53/360-084

e-mail: ottozoltan@freemail.hu

egyéb:
Abonyban (Pest megye) nyugdíjas férfi mázoló munkát vállal. Ajtó, ablak, kerítés, garázs.
Hívjon bizalommal.

Cégnév: Nyugdíjas hölgy

leírás:
Társ

Elérhetőség:

cím: Szolnok

telefon: 70/216-2084

weboldal: www.natura.gdigoldenmunkak.ws

e-mail: heszibi@freemail.hu

egyéb:
Egy idős úri ember társaságát keresem, akivel társak lennénk, és segíthetnénk egymást. Csak Szolnokon!

Cégnév: Online gépírás oktatás

Elérhetőség:

telefon: +36 20/ 98-16-705

weboldal: http://www.uzletiiroda.hu/

e-mail: katalin@uzletiiroda.hu

egyéb:
Skype : kenesei.katalin

Cégnév: Öntvény termékek

leírás:
Rostélyok, Kazán ajtók

Elérhetőség:

telefon: 36702706433

weboldal: http://ontvenyek.hu

e-mail: info@ontvenyek.hu

egyéb:
Totya-, Favorit-, Optima-, Vinyiszto-, KCSM-, Monori kazánokhoz, Teatűzhelyekhez és Cserépkályhákhoz rostélyok kaphatók!
Kazánajtók, Grill öntvények és egyéb öntöttvas termékek.

Vas és Alumínium öntést vállalunk!

Tekintse meg kínálatunkat a www.ontvenyek.hu oldalon!

0670-270-6433

Cégnév: Orszáczky László

leírás:
Vízszámlacsökkentés!!!

Elérhetőség:

cím: Bag

telefon: 20/5294477

egyéb:
Tetemes költségeket spórolhat meg egy egyszerű szerkezettel! Hívjon fel, megmutatom!
2 hónap alatt bejön az ára!

Cégnév: Pálos Csilla

leírás:
Alexander Technika

Elérhetőség:

cím: 1121 Budapest, Arató u. 11-13.

telefon: 06 30 411 7054

weboldal: http://www.paloscsilla.hu

e-mail: paloscs@t-online.hu

egyéb:
Az Alexander Technika megtanít a gerincünket optimálisan használni, a hátfájások jó része megszüntethető vele

Cégnév: Pentakva kft.

leírás:
Az oxigénezettvíz fogyasztásáhozvaló segítséget ajánlom!

Elérhetőség:

cím: 5746. Kunágota, Bethlen u. 76

telefon: 06-70-3132862

weboldal: http://www.legyelacsucson.e4416.hu

e-mail: lfgm@freemail.hu

egyéb:
A mai nap egy rendkívül izgalmas kérdést járunk körbe, mégpedig azt,
hogy a fokozott oxigénfelvétel milyen hatással van az emberi
szervezetre, és miért. Amit itt most olvasni fogsz, az egy egyedülálló
összefoglalása az oxigénterápia működésének és hatásainak;
valószínűleg olyan tényekkel fogsz most szembesülni, amiket így
összeszedve még sehol sem hallhattál.
1. Miért szükséges a fokozott oxigénbevitel?
Tízezer évvel ezelőtt a Föld légkörének oxigéntartalma 38%-os volt.
Ma, az erőteljes erdőirtás és a jelentős széndioxid-kibocsátás miatt
a légkör oxigéntartalma 21%-os. Nagyvárosokban, szennyezett levegőben
az oxigéntartalom lecsökkenhet akár 18%-ra is. Az emberi szervezet
működése természetesen a 38%-os oxigéntartalomra van optimalizálva,
így a 18-21%-os, alacsony oxigéntartalom meglehetősen megterheli a
szervezetet. A mai átlagembernek a vére lényegesen kevesebb oxigént
szállít, így a szövetek állandó oxigénhiányban szenvednek.
Oxigént felvenni három módon tud a testünk. Ebből a legfontosabb a
légzés, de itt is meg kell állnunk egy pillanatra. A légzés
hatékonysága a tüdő szabad felületével áll arányban. A tüdő teljes
felülete kiterítve akkora lenne, mint egy futballpálya. Ha valakinek
tüdővel kapcsolatos problémája van, mint például az asztmásoknak,
vagy tüdőtágulatban szenvedőknek, a tüdő szabad felülete számottevően
csökken, ezzel együtt romlik a légzés hatékonysága is, azaz a
szervezet átlagos oxigénellátottsága még az átlagemberénél is
rosszabbá válik.
A második legfontosabb lélegző szervünk a bőrünk, bármilyen meglepő
is. Ugye a bőrünk is ki van téve a környezet alacsonyabb
oxigéntartalmának, ezért ma így sem lehet pótolni a hiányzó
oxigénellátottságot.
A harmadik szervünk, mellyel tiszta oxigént tudunk felvenni, az a
gyomrunk. Jellemzően a természetben nem fordulnak elő azonban
oxigéndús táplálékok, hiszen az oxigén illékony gáz, így a gyomron
keresztüli oxigénfelvétel mindeddig elhanyagolható volt. Az
oxigénnel dúsított vízzel azonban szinte közvetlenül a véráramba
tudjuk irányítani az oxigént, visszaállítva ezzel a vér egészséges
oxigénszintjét.
2. Milyen betegségekkel van összefüggésben az oxigénhiány?
A kutatók kimutatták, hogy ha a szervezet általános
oxigénellátottsága túl alacsony, akkor sokkal nagyobb a rák
kialakulásának a veszélye, és fokozott egy daganat-áttét
kialakulásának a veszélye is. Ezzel egyáltalán nem azt szeretnénk
mondani, hogy a fokozott oxigénbevitel önmagában képes lenne
visszafordítani a sejtburjánzást, az viszont tény, hogy a
megelőzésben komoly szerepe lehet/lesz az oxigénterápiának, és azt
is igazolták, hogy az oxigénes kezelés egy nagyon hatékony
kiegészítője tud lenni a sugárterápiának.
Meglepő módon az oxigénhiány elsavasítja a szervezetet. Lehet,
hogy megtaláltuk a szervezet elsavasodásának az egyik alapvető
okát. Ám ez szerencsére visszafelé is működik, azaz a fokozott
oxigénbevitellel lúgosítani tudjuk a szervezetet!
Az elsavasodás rengeteg betegséggel összefüggésbe hozható, ezért,
ha el tudsz menni egy oxigénes vízzel kapcsolatos orvosi előadásra,
feltétlenül kérdezd majd meg a személyes kérdéseidet is! Egy
biztos, hogy a fokozott igénybevételnek kitett emberek szervezete
(pl. a dohányzás, a stressz, vagy a cukros, zsíros, húsos ételek
túlzott fogyasztása révén) általában jobban savasodik, így a
savasodással járó betegségek kockázata is nagyobb náluk. Mivel a
fokozott oxigénbevitel lúgosítja a szervezetet, így segít az
egészséges állapot visszaállításában. Ez egy viszonylag egyszerű,
nagyon kényelmes, és NAGYON OLCSÓ módja a szervezet
lúgosításának. Az oxigénes víz persze önmagában nem pótolja sem a
mozgáshiányt, sem a kiegyensúlyozott étrendet, ám mivel ilyen
egyszerű, és ilyen olcsó, így azoknál is működik, akik egyébként
csak keveset tudnak most tenni az egészségükért!
Az elsavasodás közvetlen kapcsolatban van a gyomor túlsavasodásával
is, így a magas gyomorsavból eredő betegségeknél az oxigénes víz
fogyasztása a probléma gyökerénél fejti ki jótékony hatását.
Felsorolás szinten hadd említsek meg még néhány közvetett hatást
is: A vér magasabb oxigéntartalma javítja a mikrokeringést a
végtagokban (ez kifejezetten előnyös például cukorbetegség
esetén), erősíti a tartószöveteket, így kiegészítheti a visszér
kezelését, valamint javítja a szívizom oxigénellátottságát is.
Az oxigénezett víz emellett baktérium- és vírusölő hatású, így
erősíti az immunrendszert is.
3. Hogyan növeli a szervezet oxigénellátottságát ez a víz?
Most egy kis biológia következik: A vérben az oxigént nem a
vérben található víz szállítja (az oxigén alig oldódik a vízben),
hanem a hemoglobin. Ebben van egy vas atom, ami megköti az
oxigént. Csakhogy a vas az oxigénnél sokkal jobban megköti a
szénmonoxidot, így, ha eleve kevés oxigén áll a szervezet
rendelkezésére, akkor a vér ellátottsága érezhetően csökken.
Egészségesnek mondható az, ha a vér az oxigénszállító
kapacitásának a 98-99 százalékát kihasználja, ám az életvitelből
- és különösen a dohányzásból - eredően ez lecsökkenhet
90-92%-ra is!
Az oxigénnel dúsított vízből a gyomor tízszer olyan hatékonyan tudja
telíteni a vért oxigénnel, mint a tüdő! Így az oxigénes víz
rendszeres fogyasztásával elérhető, hogy a szervezet ellátottsága
ismét elérje az egészséges szintet.
A szövetek oxigénellátottságának a növekedésével nő a májban is az
oxigén koncentrációja. Ez azért fontos, mert a máj a szervezet
legfontosabb oxigénraktára. A máj bontja le a szervezetben
keletkező méreganyagokat, amihez elegendő oxigénre van szüksége.
Belégzéssel felvett oxigén esetén a máj szabad oxigéntartalma
8%-os, míg a gyomorból felvett oxigén esetén ez 43%-ra tud nőni.
Ez a plusz (sokszorta annyi) oxigén szinte hihetetlenül feljavítja
a máj méregtelenítő képességét, hatékonyabban és gyorsabban
lebomlanak a káros anyagok, anélkül, hogy túlzottan megterhelnék
a májat. További tudományos kutatásokat kell végezni ezen a
területen, de az már jól látszik, hogy a nem kiegyensúlyzott
étrendből (pl. túl sok húsevés) eredő káros hatásokat minimalizálni
lehet!
Mi nem akarjuk leszoktatni az embereket a dohányzásról, és az
életmódjukat, étkezési szokásaikat sem kívánjuk megváltoztatni, de
a szokásai megtartása mellett egy élhetőbb élet lehetőségét hozzuk
el mindenkinek, és ez nem kerül többe, mint amennyit az emberek
manapság rendszeresen elköltenek ásványvízre.
4. Új világ kezdődik a sportolóknak! Ez komoly!
Nézzük meg, mi történik a fokozott testi igénybevétel esetén a
szervezettel. Ilyenkor a szervezet nagyon gyorsan felemészti a
rendelkezésére álló oxigént, de e fokozott teljesítmény
fenntartásához további energiára van szüksége. Mivel nincs már
elegendő oxigén a vérben, ezért az izomszövet átáll az oxigénmentes
(anaerob) anyagcsere üzemmódra. Ilyenkor elégetés helyett savas
erjedéssel bontja a cukrot. Ennek a mellékterméke a tejsav, ami
az izomláz okozója. A tejsav a májban tud lebomlani, ehhez is
oxigén kell, azt pedig már megbeszéltük, hogy a máj oxigénraktárát
az oxigénes víz fogyasztása fel tudja vinni 8%-ról akár 43%-ra is.
Ha nagyobb a szervezet oxigénellátottsága, akkor tehát a következő
különbségek állnak elő sportolás közben:
I. A test teljesítőképessége növekszik
II. Az izomláz nem alakul ki olyan mértékben
III. Az izomláz nem alakul ki olyan gyorsan
IV. A test normális működése a fokozott igénybe vétel után egy
pohár oxigénes víz fogyasztásával sokkal hamarabb helyreáll, mint
egyébként: 2 óra helyett 20 perc alatt!
Kérlek, gondold meg, ha ez igaz, amit fent leírtunk, akkor mennyi idő
kell ahhoz, hogy a sportegyesületek elkezdjék használni ezt a "szert"?
Ezután kérlek, gondold meg, hogy ha most még senki sem ismeri a
sportolók között ezt a terméket, akkor kinek a révén fog bekerülni
a köztudatba? Esetleg Neked, vagy a kiépülő csoportodból valakinek
lesznek megfelelő kapcsolatai, hogy kipróbáltassa ezt néhány
sportolóval? És mit gondolsz, ha a dolog beválik, rajtuk keresztül
hány sportoló fog készüléket, majd pedig rendszeresen oxigénpatront
venni?
5. Amit mindenki érez: a szellemi frissesség
Eddig csupa olyan dologról volt szó, ami vagy csak áttételesen volt
érezhető (pl. az egészségre gyakorolt hatás), vagy nem mindenkihez
szólt (pl. a sport). Zárásként álljon itt azonban a szuperoxigénezett
víznek egy olyan hatása, amit mindenki azonnal megérez: ez a közérzet
és a szellemi frissesség javulása.
Ugye ez nem meglepő módon az agy oxigénellátottságával van
kapcsolatban. Nézzünk egy példát erre. Képzeljük el, hogy egy zárt
teremben hallgatunk egy továbbképzést. Egy idő után a kis helyre
bezárt sok ember elfogyasztja a teremben az oxigén nagy részét,
mindenki figyelme elkezd lankadni, mindenki egyre fáradtabbnak érzi
magát. Ezután jön a szünet, a szellőztetés, és helyreáll az éberség,
mert újra van elegendő oxigén a levegőben.
Pontosan ezt a különbséget fokod érezni az első napoktól már,
ahogyan a szervezeted telítődik oxigénnel. A mostani hétköznapjaid
során tapasztalt közérzeted, szellemi frissességed úgy aránylik majd
az oxigénes víz fogyasztásával tapasztalt közérzetedhez, mint
ahogyan változik a közérzeted egy zárt teremben elfogyott levegő
utáni szellőztetésnél.
Ha valaki azt kérdezi, hogy érezhető-e az oxigénes víz
fogyasztásának valamilyen hatása, akkor igen, ez már azonnal
érezhető. Azt pedig, hogy a hangulatjavító hatása miatt az
oxigénes víznek a fogyasztása hogyan fog beépülni a fiatalok
estéibe, még ki tudja...
----------------------------------------------------------------------
mit okoz a dohányzás az ember
szervezetében, és hogy hogyan tudja ezt a káros hatást minimalizálni az
oxigénezett víz fogyasztása.

A dohányzásnak ki kell emelnünk két fő mellékhatását. Az egyik az, hogy a
dohányzás során szabad gyökök keletkeznek a szervezetben, a másik az, hogy
a dohányzás során szén-monoxid keletkezik a szervezetben. Mindkettő nagyon
káros a szervezetre.

A szabad gyökök semlegesítéséhez az oxigénes víz fogyasztása csak
kismértékben járul hozzá, de azért hozzájárul. (Erre majd egy későbbi
alkalommal visszatérünk.) Vizsgáljuk meg ezért most azt, hogy mi a helyzet a
szén-monoxiddal.

Köztudott, hogy a szén-monoxid mérgező gáz, túl nagy mennyiségben akár
halálos is lehet. Miért? A válasz:

Az emberi szervezetben az oxigént a vérben található vörösvértestek szállítják.
Ezek a vörösvértestek meg tudják kötni az oxigént, meg tudják kötni a szén-
dioxidot, és meg tudják kötni a szén-monoxidot is. A szervezet oxigénellátása
úgy működik, hogy (főként) a tüdőben a vörösvértestek felveszik az oxigént,
a szövetekben leadják, helyette ott felveszik a keletkező szén-dioxidot, ami
aztán a tüdőben újra kicserélődik oxigénre. Így megy a normál körforgás.

Csakhogy, ha szén-monoxid is kerül a vérbe, akkor azt a vörösvértestek
"örökre" megkötik. Ha egy vörösvértest találkozik egy szén-monoxid
molekulával, akkor azt úgy megköti, hogy többé - az életciklusa alatt - soha
nem tud már újra oxigént szállítani. Ezek a vörösvértestek tehát nem
pusztulnak bele a szén-monoxidba, hanem megkötik őket, és élik tovább
az életciklusukat: azaz nem termelődnek helyettük új vörösvértestek.
Ezáltal a dohányzó ember szervezetében folyamatosan kevés az oxigént
szállítani képes vörösvértest. Ennek egyértelmű következménye az, hogy a
dohányzóknál a szövetek még az átlagemberhez képest is kevésbé vannak
ellátva oxigénnel. Így a dohányzók fokozottan ki vannak téve mindenféle
betegségnek, amit itt most nem is részleteznék, mert ezek köztudottak.

Mi a megoldás? A szén-monoxid miatt használhatatlanná vált vörösvér-
testekkel nem tudunk mit kezdeni. Azt kell ilyenkor elérnünk, hogy a
megmaradt vörösvértestek az átlagosnál nagyobb arányban szállítsanak
oxigént.

Mivel a gyomorból sokkal hatékonyabban lehet a véráramba juttatni az
oxigént, ezért az oxigénes víz fogyasztásával folyamatosan magas (azaz
elégséges) szinten lehet tartani a vér oxigéntartalmát. Ez persze nemcsak a
dohányzókra igaz, hanem mindenkire, de a dohányzóknál különösen fontos.

Ha tehát egy dohányzó naponta rendszeresen fogyaszt oxigénes vizet,
akkor a szervezete sokkal jobban fog működni, így a betegségek
kialakulásának a kockázata lényegesen csökken, illetve, ha már kialakult
valamilyen betegség, akkor annak a gyógyításához az oxigénes víz nagy
segítséget nyújt.

Ugyanez igaz más, nemcsak a dohányzással összefüggő betegségekre is.
Ha biztosítjuk a szervezet megfelelő oxigénellátását, akkor a betegségek
kialakulásának a kockázata csökken, az oxigénes vizet, mint kiegészítő
terápiát, pedig kiválóan lehet használni a gyógyulás elősegítésére is.

Kívánom, hogy élvezd Te is az oxigénes víz áldásos hatását az
egészségedre és a közérzetedre, és persze nem utolsó sorban a
pénztárcádra!----------------------------------------------------------
Tárgy: Amiről még senki nem beszél, de fog
----------------------------------------------------------------------
Szia,

Százezrek keresnek az interneten munkát, és bevallom, én is
közéjük tartozom. Igazán komoly ajánlatot mindeddig azonban
nem kaptam. Mindegyikkel volt valami baj, hadd ne részletezzem,
mert a problémákat megtalálod itt, jól összeszedve:

http://legyelacsucson.hu/?lang=hu&p=E4416

Ez az ajánlat azonban valami újat ígér. Itt maga a termék is
egyedülálló, nincs konkurenciája. És az üzletet tényleg el
lehet indítani az interneten, főleg, hogy teljesen ingyen,
minden befektetés nélkül el lehet kezdeni a munkát.

Nézd meg, és ha tetszik, regisztrálj be. Nem kerül semmibe,
de jobb, ha most szerzel tudomást róla, mintha később:

http://legyelacsucson.hu/?lang=hu&p=E4416

Ha a link nem nyitható meg, másold ezt be a böngészőbe:

http://legyelacsucson.hu/?lang=hu&p=E4416

(Ha esetleg ajánlási kódot kér a rendszer, akkor az ez: E4416)

A készülék ára tartalmaz 1 doboz patront is.
Az oxigénpatronok csereára 3700 Ft / 24 db. 1 patronnal 1 liter oxigénes vizet lehet készíteni,
ami egy egészséges ember 1 napi ajánlott adagja. (Ha valaki nem cseréli a patront, hanem egy
teljesen új dobozzal vásárol, akkor annak az ára 4200 Ft. Kivétel, ha a készülék vásárlásával
egyidőben kér valaki plusz doboz patronokat, mert ekkor a plusz dobozok ára is 3700 Ft.)
Oxigénpatronokat minden olyan településen lehet cserélni majd Magyarországon, ahol a
készüléket vásárlók száma eléri a 30 főt, külföldön pedig ugyanez a határ 50 fő. Addig is
postán, az előadásokon vagy személyes kapcsolatok útján lehet cserélni a patronokat.
A jelenlegi patroncsere-helyek listáját országosan hamarosan meg fogom küldeni, de kérdésre
utána tudok nézni.Részletre is meg lehet vásárolni, ehhez a pentakva kfté irodájában a részletfizetést kell igényelni "Balog Dorottyánál: Tel 06-20-9545359".
A készüléket és a patronokat a LISS magyarországi gyára gyártja, a kizárólagos forgalmazási
szerződésnél fogva egyedül ebben a hálózatban lehet oxigénpatronhoz hozzájutni. A készülékre
1 év a garancia, és 2 év a szavatosság.
lesz. Mivel elképzelhető, hogy még nem láttál
szuperoxigénezett vizet előállító készüléket, ezért nézd meg, így néz ki:
Itt látod balra az oxigénes vizet
készítő szifont, ez pedig az
utántöltéshez használt patron
doboza:
Igen, a szifon teljesen hasonlít a megszokott szódásszifonhoz, és ez
nem véletlen. Egy új termék bevezetésénél az egyik legnehezebb
dolog mindig az emberek szokásainak a megváltoztatása. Azt, aki
régen nem evett táplálékkiegészítőt, nagyon nehéz rászoktatni erre,
főleg annyira, hogy minden hónapban magától jelentkezzen egy-egy
új dobozért. Az oxigénes palackot azért tervezték ilyet "retro"
stílusúra, hogy ne kelljen rászoktatni az embereket a használatára.
Ugyanúgy néz ki, és ugyanazt kell vele csinálni, mint régen a
szódásszifonnal. Beleönteni a vizet, belecsavarni a patront, és már
iható is. Amikor pedig kifogyott a patron, akkor ki lehet cserélni a
doboz patront egy patroncsere-helyen. (2009-es áron egy doboz
patroncsere ára 3700 Ft, ami majdnem egy hónapra elég egy
személynek, ha a napi ajánlott 1 literes fogyasztással számolunk.)
Még az érzés is hasonló, mert az oxigénnel dúsított víz is
buborékos, csak nagyon apró buborékok vannak benne, és nem
csíp. A különbség "csak" annyi, hogy az oxigénes víz fogyasztásával
lúgosítjuk a szervezetet, biztosítjuk a szövetek megfelelő
oxigénellátását, és így egy egészségesebb, vidámabb életet élünk.
Miután pohárba kiöntöttünk 1-2 dl oxigénes vizet, azt a lehető
leghamarabb meg kell inni, hogy az oxigénnek ne jusson ideje arra,
hogy távozzon a vízből. 1-2 perc alatt teljesen eltűnne az oxigén a
pohárból. Ezért van szükség az oxigénes palackra, mert az megőrzi
az oxigént a vízben, mindaddig, amíg ki nem fogy a palack. Ezért
nem helyettesíthető ez a termék semmilyen más módon, hiszen nem
ismert semmilyen más technológia, amivel oxigént ilyen jelentős,
azaz érdemi mennyiségben be tudnánk juttatni a szervezetünkbe.
Az oxigénes palack ezért várhatóan családok százezreiben, uniós
szinten családok millióiban lesz megtalálható, mert mindenki egy
élhetőbb életet szeretne élni, főleg, ha az nem kerül sokba. Az
oxigénes víz fogyasztása pedig nem kerül sokba, csak körülbelül
annyiba, mint amennyit manapság a családok ásványvízre költeni
szoktak.
Álljon itt röviden, hogyan vásárolhatsz Te is ilyen oxigénes vizet
készítő készüléket:
Iroda felkeresése
Jelenleg a cég budapesti irodájában lehetséges a termék megvásárlása:
Pentaqua Kft. Irodája - Budapest - Váci út 19.
Mobil: (20)580-8649
A belépési nyilatkozat kitöltésénél a "Beléptető adatai"-nál a "Név"-hez
azt kell írni: E4416
Részvétel egy nyilvános előadáson,
Ott a helyszinen is meg lehet vásárolni és részletfizetést is lehet igényelni. Békéscsabán minden péntek délután van orvosi előadás "oktatás" Az Árpádsor
18 alatt!Sok sikert kívánok:
László Ferenc

Cégnév: Petrás

leírás:
Számomra a legfontosabb az egészségem. Barátomtól kaptam életem legértékesebb ajándékát, akár további 20-25 vitális, egészségben eltöltött évet, amikor megismertetett a WellStar-ral és rajta keresztül az algákkal.

Elérhetőség:

cím: Egészség és Jólét!

telefon: 06309044130

weboldal: http://www.sikerkulcsa.eu

e-mail: petras48@t-online.hu

egyéb:
Jelenleg igen fontos az immunrendszerünkmegerősítése. Látogasson el a honlapomra,nagyon sok érdekes, új és hasznos információt fog kapni, hogy egészségét, ha sajnálatos módon szükséges helyreállíthassa,illetve megőrízhesse.

Cégnév: Pharmanex

leírás:
egeszseg, wellness

Elérhetőség:

telefon: 0040 0743401990

weboldal: www.egeszsegszkenner.blogter.hu

e-mail: kocsistuci@yahoo.com

Cégnév: Pintér Judit

leírás:
foltmunka, különféle Waldorf-baba, nemeztárgyak/figurák készítése

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 20/4377508

e-mail: pinter.judit1@chello.hu

Cégnév: Pintér Margit

leírás:
könyvelés

Elérhetőség:

cím: Magánszemély

telefon: 30/8331293

e-mail: pintermargo46@gmail.com

egyéb:
Könyvelési gyakorlattal és ismeretekkel kisebb cégek könyvelését vállalom.

Cégnév: Pizza Nonna

leírás:
Pizza házhozszállítás, étel házhozszállítás Budapest: IV., XIII., XIV., XV., XVI. kerületében, Dunakeszin, Fóton, Gödön

Elérhetőség:

telefon: 061-238-8036, 0630-966-6050, 0630-246-2074, 0620-298-2680

weboldal: http://www.pizzanonna.hu/

egyéb:
Közvetlen megrendelési lehetőség a http://www.pizzanonna.hu/ oldalról és a http://www.facebook.com/ilovepizzanonna oldalról

Cégnév: Planten Force Kft.

leírás:
Hogy a jólét természetes legyen.

Elérhetőség:

cím: 1132 Budapest

telefon: 0630-268-2562

weboldal: www.agelessworld.eu HAMAROSAN!

e-mail: egaal@ymail.com

egyéb:
Online karrier, online képzéssel. Ha új szelek fújnak, bonts vitorlát! részletek: http://greenbull.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=greenbull&oldalkod=hirek_dbD
Minden érdeklődőnek 2600Ft értékű ajándék!

Cégnév: Rátalál-6

leírás:
Budai Társközvetítő

Elérhetőség:

cím: 1126 Bp. Böszörményi út

telefon: +36 30 555 8444

weboldal: http://www.ratalalhat.hupont.hu

e-mail: ratalalhat@postafiok.hu

egyéb:
MERT KELL EGY TÁRS! Velünk Rátalálhat!
Igényes társközvetítés polgári környezetben, garanciával, diszkréten, hozzáértéssel.
GARANCIÁNK: tagjaink személyes regisztráltak, azaz tagjaink valós személyek.
DISZKRÉCIÓ: az adatok nem láthatók a neten, honlapunkon sem. Ügyfeleink irodánkban tudnak választani, munkatársunk segítségével.

Klasszikus társkereső iroda a minőség záloga!

Ha elhatározása komoly, várjuk Önt a Szamos Cukrászda épületében: +36 30 555 8444

Cégnév: Rejuvenate Worldwide

leírás:
5 csillagos fiatalítás

Elérhetőség:

cím: EU

telefon: 0630-268-2562

weboldal: www.AgelessWorld.EU

e-mail: egaal@ymail.com

egyéb:
Szívesen letagadnál 10 évet? Megmutatjuk neked, mit kell tenned, hogy 10 évvel fiatalabbnak érezhesd magad, és mások képtelenek legyenek megállapítani az életkorodat.
:-)

Cégnév: Rónai Katalin

leírás:
zsánerfigura, baba, bábkészítő

Elérhetőség:

cím: 1108 Budapest, Pára u. 4.

telefon: 06 /30 2092135

e-mail: roncsikacsa@citromail.hu

egyéb:
Fényképről jelenítek, formázok meg híres embereket, családtagokat, szeretteinket, szerelmeket. Akinek mesekönyvből, régi meséből kedvenc figurája hiányzik a lelkének, azt is elkészítem. Keress meg, bármilyen különleges ajándékot szeretnél készíttetni magadnak, vagy a körülötted élőknek.

Cégnév: Sejtlúgosítás-Lúgosítás Varga Tamás

leírás:
Egészség megőrzés

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 06209221396

weboldal: http://www.sejtlugositas.hu

e-mail: info@sejtlugositas.hu

egyéb:
Mi a sejtlúgosítás?

TESTÜNK ELSAVASODÁSÁNAK problémája és annak megoldása. Új Biológia elmélete:Lúgosítás-A pH Csoda mindenki számára rendkívüli lehetőség az egészség megőrzésében.

Hidratálni Lúgosítani kell szervezetét SuperGreens Zöld Löttyel.
A Vérünk Sav- bázis értékét a pH cseppel egyensúlyba hozzuk.
Méregteleníteni ? Savtalanítani,hogy visszatérjen szervezetünk
teherbíró képessége és vitalitása. További info a web oldalon.

Cégnév: Senior Klub

leírás:
A sokéves, felhalmozott tudás értékét kutatjuk, és akit érdekel részt vehet a kutatásban.

Elérhetőség:

weboldal: http://seniorklub.blogspot.com/

e-mail: klub.seniorklub@gmail.com

egyéb:
Társadalmi célú kutatást végzünk, amihez a - következő elérhetőségeken megtalálható - mindössze néhány percnyi időt igénybevevő kérdőív kitöltésével lehez hozzájárulni!
http://seniorklub.blogspot.com/
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=dDV3OFI4WGFNUFdaal9LZndMZ1d5VWc6MA..
Kutatásunkban azt vizsgáljuk, hogy miként vélekednek az emberek a tudásról, és annak megbecsüléséről. A témát azért tarjuk nagyon fontosnak, mert értékválságos világunkban egyre kevésbé megbecsült a szakmai tudás, a sokéves munkatapasztalat.
Igény esetén, a kutatás általános megállapításait tartalmazó összefoglalót, a kutatás lezárultával, viszonzásul megküldjük.

Cégnév: Senior Klub

leírás:
A sokéves, felhalmozott tudás értékét kutatjuk, és akit érdekel részt vehet a kutatásban.

Elérhetőség:

weboldal: http://seniorklub.blogspot.com/

e-mail: klub.seniorklub@gmail.com

egyéb:
Társadalmi célú kutatást végzünk, amihez a - következő elérhetőségeken megtalálható - mindössze néhány percnyi időt igénybevevő kérdőív kitöltésével lehez hozzájárulni!
http://seniorklub.blogspot.com/
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=dDV3OFI4WGFNUFdaal9LZndMZ1d5VWc6MA..
Kutatásunkban azt vizsgáljuk, hogy miként vélekednek az emberek a tudásról, és annak megbecsüléséről. A témát azért tarjuk nagyon fontosnak, mert értékválságos világunkban egyre kevésbé megbecsült a szakmai tudás, a sokéves munkatapasztalat.
Igény esetén, a kutatás általános megállapításait tartalmazó összefoglalót, a kutatás lezárultával, viszonzásul megküldjük.

Cégnév: Szabó István vízszerelő

leírás:
VÍZSZERELŐ BUDAPEST 06-70-252-2525 GYORS PONTOS MUNKAVÉGZÉS KORREKT ÁRON !!

Elérhetőség:

cím: Budapest

telefon: 06-70-252-2525

weboldal: http://vizszerelo.5mp.eu

e-mail: vizszerelo@freemail.hu

egyéb:
Vízcsapok javítása, Mosogatók, mosdók, WC-kagylók cseréje, WC tartályok javítása, mosogató gépek és mosógépek bekötése!
Szifonok, lefolyó vezetékek tisztítása, javítása, vegyszeres karbantartása!
Fürdőszoba és konyha felújítás korrekt áron!!

Cégnév: Szabó Kertépítő Kft.

leírás:
Alkalmi és karcsonyi fénydekorációk

Elérhetőség:

cím: Zamárdi, Rétföldi u. 89.

telefon: 0630-947-5564

weboldal: http://www.szabokertepito.hu/

e-mail: szabokertepito@szabokertepito.hu

egyéb:
Díszvilágítások tervezése, kiépítése, leszerelése Siófok 150 km-es körzetében.

Cégnév: Szabó Kertépítő Kft.

leírás:
Díszvilágítás, díszkivilágítás

Elérhetőség:

cím: 8621 Zamárdi, Rétföldi u. 89.

telefon: (30) 947 5564

weboldal: http://www.diszfenyek.hu/

e-mail: nekemkell@diszfenyek.hu

egyéb:
A Balaton 150 km-es körzetében szerelünk fel és le díszkivilágításokat, melyekhez használt eszközöket a következő alkalomig tároljuk is.

Teljes kert és tájtervezési, építési munkáink során a világításokhoz szükséges csatlakozásokat biztonságosan be is építjük.

Cégnév: Szemere Judit

leírás:
természetgyógyászat

Elérhetőség:

cím: Budapest, XVIII.

telefon: 06 20 2680871

weboldal: www.szemerejudit.hu

e-mail: szjutka7@t-online.hu

egyéb:
tanfolyami oktatás,tanácsadás alap-közép-felső fokon szellemgyógyászat, Reiki, regresszió, mágia Honlapon részletezve

Cégnév: Szép kor

leírás:
Eltartási szerződés

Elérhetőség:

cím: Szolnok

telefon: 70/216-2084

weboldal: www.natura.gdigoldenmunkak.ws

e-mail: heszibi@freemail.hu

egyéb:
Eltartási szerződést kötök csak Szolnokon élő, teljesen egyedülálló, gyermektelen úri emberrel. Fiatalos, nyugdíjas hölgy vagyok.

Cégnév: Szívcentrum Szerelemszolgálat

leírás:
Szívcentrum Webrádió

Elérhetőség:

telefon: +36304694008

weboldal: http://szivcentrum.eu

e-mail: szivcentrum.ballaerzsebet@gmail.com

egyéb:
Egy rádió a magány ellen - nemcsak magányosoknak!
Internetes rádió, azzal a céllal, hogy a tömegkommunikáció vérzivataroktól megcsömörlött hallgatóinak rémségmentes, ám annál szeretet-teljesebb pillanatokat nyújtsunk.
Vállalt küldetésünk, hogy magánytól szenvedő hallgatóink olyan segítséget kapjanak, amely képessé és alkalmassá teszi őket párjuk megtalálására.
http://www.szivcentrum.eu/webradio.htm

Cégnév: Tavasz Fitness

leírás:
fitness csak nőknek

Elérhetőség:

cím: 1033 Bp. Tavasz u. 7.

telefon: 06203955868

weboldal: www.tavaszfitness.hu

e-mail: info@tavaszfitness.hu

egyéb:
Zsírégető ás alakformáló órák számos változatban, minden korosztály részére.
Fitness gépek speciálisan nők részére. Ha elfáradtál relaxálhatsz a további kényeztető szolgáltatásainkigénybevételével.

Cégnév: TENZOR Bt.

leírás:
Statikus és építész tervezés, szakvélemények készítése

Elérhetőség:

cím: 1027 Budapest II. ker. Horvát u. 14-24

telefon: +36-30-331-3195

weboldal: http://www.tenzor03.net.ms/

e-mail: tenzor03@gmail.com

Cégnév: The Joy Division kft.

leírás:
angoloktatás, pénzügyi befektetések, grafikai munkák, rendezvénydekoráció

Elérhetőség:

cím: 1085Bp. Mária u. 32-34

telefon: 06202583839

weboldal: készülnek

e-mail: dorka3@gmail.com

egyéb:
Fénykép után portrék készítése, festmények..
http://dorkasimanyi.blogspot.com/

Cégnév: Titkárnő

leírás:
Titkárnő abc

Elérhetőség:

weboldal: http://muleva.hu

e-mail: info@muleva.hu

egyéb:
A szakmai kérdéseken túl érdekes információk és utazási fotók.

Cégnév: Tóth Mária Létezés Ügyviteli Iroda

leírás:
Adószámos - Magánzseb ügyviteli csomag

Elérhetőség:

cím: 1045 Budapest, Tó utca 31

telefon: +36-70-326-0528

weboldal: www.penzed.hu

e-mail: ugyviteli.tanacsado@gmail.com

egyéb:
Önállóként is dögre keresheted magad?
Kevesebbet is adózhatsz, mint vállalkozásban?
Magánszemélynek is lehet alkalmazottja?
Ügyviteli ismeretek, mentorálással!
skype: maya-tanacsado

Cégnév: Utazási kedvcsináló

leírás:
Élménybeszámolók négy kontinensről.

Elérhetőség:

weboldal: http://sites.google.com/site/vinpet942/

e-mail: vinpet942@gmail.com

egyéb:
Sikerült összeállítani egy honlapot, ahol 26 országról és 12 városról olvashatsz képes élménybeszámolókat. Itt összesítve elérhető minden beszámoló, és kedved szerint válogathatsz közülük, persze, egy kis szabadidő azért nem árt.
A leírásokat kiegészítettem egy kis autentikus zenével, és slideshow-val. A beszámolók fényképeinek nagy részét én fotóztam, de kiegészítettem a netről is. Az összes pps-t az adott ország teljesebb bemutatása végett az internetről gyűjtöttem, tehát nem én készítettem A szöveg teljesen a sajátom. Szóval, kérlek így értékeld szerény munkámat.

Jó böngészést!

Cégnév: Vaskóné Muráth Magdolna

leírás:
ingyenes és kötelezettség mentes pénzügyi tanácsadás

Elérhetőség:

cím: Budapest, III., Pacsirtamező út 17.

telefon: 06-30-616-3963

weboldal: http://vaskonet.hu

e-mail: magdolna@interware.hu

egyéb:
Szeretne képbe lenni a pénzvilág dolgaiban? Keresi az infláció feletti befektetési lehetőségeket? Szeretne magának privát nyugdijat? Ha Ön nem gondoskodik magáról ki fog? Ugye nem akar a gyerekei nyakán élni? Netán jól jövedelmező munkát keres? Hivjon bizalommal!Segitek. A tanácsadás ingyenes és kötelezettség mentes!

Cégnév: Vándorzenész

leírás:
Vállalok zenélést,bárhol,ahol az örökzöld melódiákat szeretik.Lehet ez születésnapi,névnapi rendezvény,vagy esküvő,lakodalom,stb.

Elérhetőség:

cím: Pápa.

telefon: 70-630-7454

weboldal: www.sandorbagi.ning.com

e-mail: sandorbagi@citromail.hu

egyéb:
60 éves elmultam,végigzenéltem a fél világot.Az U.S.A.-ban egy 300-fős magyar klubban zenéltem 3 évig,ahol 56-os magyarok is szép számmal voltak.A város Floridában van a nyugati parton,kb.Miami-val egy vonalban,csak a tulsó parton.
A mai napig is zenélek ha van rá alkalom,persze már csak válogatott helyeken,de nyugdijasként,egy nyugdíjas rendezvényen bármikor szívesen játszom.
Sőt,ha valakinek kiváló minőségü fenyőbútorra van szüksége,abban is tudok segíteni.A szabadidőmben ezzel szoktam foglalkozni,hogy ne unatkozzam.

Cégnév: veszprémi gábor

leírás:
verseimet az oldalra

Elérhetőség:

telefon: 06 70 601 6323

e-mail: veszpremigabor@gmail.com

egyéb:
Közel 300 versem van, és kavicsképeket is készítek.
Szívesen küldenék az oldalra, ha lehetséges, érdekel valakit.
üdvözlettel: G.Wolfman

Cégnév: VINYISZTÓ Kft

leírás:
Fütési eszközök és alaktrészeik

Elérhetőség:

cím: Maglód, Mosolygó u.23.

telefon: 06204814582

weboldal: http://vinyiszto.hu

e-mail: nap.e@freemail.hu

egyéb:
Felujitott nem gáz, hanem vegyestüzelésü VINYISZTO kazánok és alaktrészeik elérhető áron... pl. előtag: 35 ezer Ft ajtók, füstkimenők, rostélyok 5-10 e Ft 06204814582 vagy 0629331056 Ha most nem sikerülne, próbálja meg eset 1/2 nyolckor is!

Kellemes Sára, Mária és Ágnes napot!

Cégnév: Visual Line Kft.

leírás:
Led fal (kivetítő) bérbeadás rendezvényekre

Elérhetőség:

cím: 3529 Miskolc,Balogh Ádám út 2.

telefon: 46/560-355

weboldal: http://www.visualline.hu/

egyéb:
Fax: 46/303-170
Mobil:(36) 20/455-1123

Cégnév: Vitálabc

leírás:
Egészség

Elérhetőség:

cím: Szeged

telefon: +36304430726

weboldal: http://lebbencs.vitalabc.hu/

e-mail: laszlolaci@tvnetwork.hu

egyéb:
EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD KIALAKITÁSÁHOZ SZÜKSÉGÜNK VAN A NÖVÉNYI TERMÉKEKRE MERT MÁR BIZNYITOTT,HOGY JÓ HATÁSSAL VAN AZ EMBERI SZERVEZETRE.ÜDV.LACI.


Lehetőség Üdv.Laci.

NICS KÖTELEZŐ VÁSÁRLÁS NEM MLM RENDSZER

http://lebbencs.vitalabc.hu/

skyp:kamilla1904

Egészsség Ami Fontos

Az egészség a legfontosabb az életünkben.

Cégnév: Vitálabc

leírás:
Egészség megőrzése

Elérhetőség:

cím: Egészség Otthon

telefon: +36304430726

weboldal: http://lebbencs.vitalabv.hu

e-mail: laszlve@gmail.com

egyéb:
EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD KIALAKITÁSÁHOZ SZÜKSÉGÜNK VAN A NÖVÉNYI TERMÉKEKRE MERT MÁR BIZNYITOTT,HOGY JÓ HATÁSSAL VAN AZ EMBERI SZERVEZETRE.ÜDV.LACI.

Cégnév: Vitálabc

leírás:
Egészség megőrzése

Elérhetőség:

cím: Szeged

telefon: +36304430726

weboldal: http://lebbencs.vitalabv.hu

e-mail: laszlve@gmail.com

egyéb:
EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD KIALAKITÁSÁHOZ SZÜKSÉGÜNK VAN A NÖVÉNYI TERMÉKEKRE MERT MÁR BIZNYITOTT,HOGY JÓ HATÁSSAL VAN AZ EMBERI SZERVEZETRE.ÜDV.LACI.

Lehetőség Üdv. Laci.

Cégnév: Wizard Electronx kft

leírás:
riasztók-vagyonvédelem

Elérhetőség:

cím: 1151 Budapest Szövőgyár u.11-17.

telefon: 06-30-9519-243

weboldal: http://www.riasztoszerviz.hu

e-mail: joepapameister@gmail.com

egyéb:
50 felett -15%, mert én is 50 feletti vagyok!

Cégnév: www.kavevilag.net

leírás:
AJÁNDÉK WEBOLDALAK ! -- Egy jó honlap, felbecsülhetetlen érték, és ezt mi ajándékba adjuk Neked ! NÉZD MEG AZ ENYÉMET ! -- www.kavevilag.net -- Akár - 11 NYELVEN - egyesítettük az internet, és a világméretű FOGYASZTÓI hálózatépítés lehetőségét és erejét, hogy hatékonyabban dolgozhass! Feltöltöttük a honlapodat a DXN kiváló, piacképes termékeivel és minden információval, hogy Neked ezzel se kelljen foglalkoznod. Automatizáltuk a regisztrációt, a feliratkozást, a hírlevél küldést, és a termékrendelést egyaránt. A képzés, a prezentáció szintén helyet kapott a honlapon. Természetesen rendelkezel Web irodával is, ahol nyomon követheted a fizetésed alakulását, a csapatod fejlődését, eredményességét. A honlapod személyessé tétele érdekében Te alakíthatod annak bizonyos részeit, ahol bemutathatod magad, megadhatod az elérhetőséged, fényképeket rakhatsz föl, és blogot is tudsz írni. Mekkora lehetőséget kapsz a kezedbe ... és mindezt AJÁNDÉKBA ?! -- T.: + 36 (20) 3 82 00 28

Elérhetőség:

cím: AJÁNDÉK HONLAP ++ PÉNZFORRÁSHOZ! - WWW.KAVEVILAG.NET - LEGYEN ÖN IS (KÁVÉ) MILLIOMOS!

telefon: +36 20 3 82 00 28

weboldal: http://www.kavevilag.net

e-mail: terminusok@gmail.com

Cégnév: "PH CSODA", Új BIOLÓGIA tanácsadó

leírás:
Lúgosító, savtalanító életmód-és táplálkozási tanácsadás, pH szint méréssel, személyre szabott program javaslattal.

Elérhetőség:

cím: Budapest, Pest megye

telefon: 06 20 42 88 298

weboldal: www.acsodaital.shp.hu

e-mail: rkiglics@t-online.hu

egyéb:
Ötvenen túl is visszanyerhetjük fiatalkori energiánkat, megelőzhetjük a betegségeket, ha képesek vagyunk a változtatásokra,táplálkozási-és életmódváltásra.Egyszerű az egész! Nekem és sokunknak már sikerült.Szívesen megosztom a titkot azokkal, akik számára fontos az egészségük!