kissebb méretnagyobb méret 

Rendszeres buli a Netti és a Hollander zenekarral

Kedves Korosztálytársunk!

Aki egy kis mozgásra, jó zenére, retró hangulatra vágyik, ki ne hagyja Nettiéket legközelebb május 18-án pénteken a már megszokottá vált helyszínen, az Elektromos pálya éttermében, az angyalföldi Dunaparton, ahol parkolni is kényelmesen lehet. (Budapest XIII. Népfürdő u.18-20.)

Igen nagy szeretettel vár mindenkit a Netti és a Holländer Band, valamint az Öreg a nénikéd webmagazin szerkesztői. Korrekt étel- és italárak, beugró meg mint régen.

Szóval legközelebb május 18-án, pénteken este. Belépés fél nyolctól.

Ha jönni akarsz, hívd Nettit, és foglalj asztalt! 06-20-5222884 vagy 06-30-9825660 e-mail: nettibt@t-email.hu

Ha kíváncsi vagy, milyen volt egy korábbi buli, olvasd el egy résztvevő élménybeszámolóját: KATTINTS IDE!


.

NETTIÉK MAGUKRÓL

Együttesünk harminc éves múltra tekint vissza. Hosszú külföldi vendégszereplés után többnyire hazai közönség előtt lépünk fel. Külföldi szerepléseink során bejártuk Európát, az USA-t, Kanadát, és még a békés Kuvaitba is eljutottunk. Felléptünk olyan neves előadóművészek előtt, mint Lisa Minelli, Barry White. Híres zenekarokkal voltunk egy színpadon, többek között Manfred Mann, Osibisa, Motorhead, Platters, és a Glenn Miller Emlékzenekar, akik közül négyen még az eredeti zenekar tagjai voltak. Szerepeltünk neves politikusok, és a dán királynő előtt is.

A legendás múlt és a modern idők legnépszerűbb magyar és külföldi slágerei szerepelnek repertoárunkon, melyek magukba foglalják a 60-as, 70-es, és 80-as évek hőskorát, valamint napjaink dallamos és minőségi zenéjét.

Héttagú zenekarunk azok számára szeretne színesebb műsort nyújtani, akik a fúvós hangszerekkel kiegészített élő zenei hangzást kedvelik. Fontosnak tartjuk ,hogy a közönség felé közvetítsük azt az örömöt, amit átélünk egy-egy fellépés alkalmával.

Vállalunk fellépéseket gálákon, bálokon, esküvőkön, születésnapi és garden partykon, céges karácsonyi rendezvényeken, utcabálokon stb.

A romló gazdasági helyzet miatt ezeket a fellépéseket már hármasban, és ötösben is tudjuk teljesíteni a megrendelő anyagi helyzetéhez igazodva.

Referenciáink közül kiemelnénk az OPERABÁLT, az ország első számú bálját (melyre ötödször kérik fel a zenekart) , az ÚJSÁGIRÓ BÁLT, a KÜLÜGYI BÁLT, valamint a FÜREDI ANNA BÁLT. Számunkra ez igen megtisztelő feladat, hiszen az ország politikai, és üzleti élet vezetői előtt kell a maximumot nyújtani. Büszkék vagyunk eddigi megrendelőink elismerő nyilatkozataira, és arra, hogy zenénk rendezvényeiket mindenki számára jó hangulatú, színvonalas élménnyé tette. Szeretnénk a jövőben az Önök elégedettségét is elnyerni egy sikeres kapcsolat során.

Elérhetőségek: Holländer Netti : +36 30 9825660 , +36 20 5222884 , T/Fax: +36 1 3944833

E-mail: nettibt@t-email.hu

website: http://netti.choma.hu