kissebb méretnagyobb méret   
2011-01-13 22:12

Jégálom Bécsben

Ezerkétszáz pár előmelegített korcsolyacipő és több mint hatezer négyzetméternyi jégfelület várja a téli sport szerelmeseit Bécsben. A városháza előtti Jégálom január 20-án nyitja meg kapuit.

 


Varázslatos jégrevűként folytatódik a karácsony idején mézeskalács-világgá avanzsáló bécsi Városháza előtti tér karrierje. A Rathausplatz január 20. és március 6. között ugyanis a Bécsi Jégálomnak ad helyet.

Itt több mint hatezer négyzetméternyi összefüggő jégfelület, pazar fényjáték és a Radio Wien kívánságműsora gondoskodik a jó hangulatról. Az energia-utánpótlást hét gasztronómiai stand biztosítja forró ételekkel és italokkal.

A sportos kedvűeket 1.200 pár előmelegített korcsolya várja 23-astól 52-es méretig, a legkisebbeknek pedig ingyen fejvédő is jár. A kicsi és nagy kezdőket hétköznap napközben és hétvégente egy 480 négyzetméteres szintetikus jégfelület várja, ahol anélkül eshetnek-kelhetnek, hogy vizesek lennének. A legbizonytalanabbaknak ráadásul tíz pingvin – mozgatható kapaszkodó – siet a segítségére. A pályán esténként egyébként nagy curling-meccsek zajlanak.

A 16. alkalommal felállított, folyamatosan megújuló pályavezetésű Jégálomra tavaly 650 ezren voltak kíváncsiak. Az idei év újdonsága, hogy megszakítás nélkül lehet elcsúszkálni a Városházától a Ringig.

A nyitónapon, január 20-án mindenki ingyen veheti ki a részét a Jégálomból.

Részletes információk: www.wienereistraum.com

Eddigi hozzászólások

Hozzászólok

Amennyiben szeretnél hozzászólni, registrálj és jelentkezz be oldalunkra!Legyél te az első aki hozzászól!