Utazás


[1] 2 3 4 5 6 7 8

Biztonságos az óceánjáró?

Az olasz luxushajó közelmúltbeli katasztrófája ráirányította a figyelmet a tengeri utazás biztonsági kockázataira. Mennyire kell aggódnunk, és mit tehetünk saját biztonságunk érdekében?

részletek

Prostik Bécsben

A magyar turisták túlnyomó része nem azért utazik Bécsbe, hogy az ottani "rossz lányokkal" kössön közelebbi ismeretséget, mindenesetre érdekes a bécsi városháza prostituáltakkal kapcsolatos intézkedése.

részletek

Jó űrrepülést!

Egy lépéssel közelebb kerültünk a mindenki számára nyitva álló űrutazáshoz. A héten Richard Branson, a különc milliárdos megnyitotta űrrepülőterét.

részletek

Ingyen Japánba?

Akar valaki ingyen utazni? Japán szeretné meggyőzni a turistákat, hogy az ország veszélytelen, ezért jövőre tízezer embernek fizetné légiútját.

részletek

Érdekességek Egyiptomból

Az idei tél Egyiptomban összehasonlíthatatlanul melegebb a többinél. Pedig az évszakok ebben az országban amúgy nagyjából egyenletes hőmérsékletűek. Régebben mind a három, manapság négy...

részletek

Jégálom Bécsben

Ezerkétszáz pár előmelegített korcsolyacipő és több mint hatezer négyzetméternyi jégfelület várja a téli sport szerelmeseit Bécsben. A városháza előtti Jégálom január 20-án nyitja meg kapuit.

részletek

Szilveszteri ösvény Bécsben

Egy kis elszánás kell hozzá, de még nem késő elindulni, hogy Bécsban tölthessük az idei esztendő utolsó óráit. A bécsi belvárosból a Práterig kanyargó Szilveszteri ösvény attrakciói előre láthatólag 700 ezer embert vonzanak.

részletek

Sissi on-line

Tanárok, diákok, érdeklődők és történészek egyaránt találhatnak hasznos és érdekes információkat a nemrégiben elindított on-line Sissi múzeumban.

 

 

részletek

Gumi a hóban

Télen az autóknak is szükségük van téli cipőre. Ahogy eszünkbe sem jut szandálban sétálgatni a frissen esett hóban, a nyári abroncsok sem valók a havas-jeges utakra.

részletek
[1] 2 3 4 5 6 7 8