Pulzus

Egészség, betegség, megelőzés, szex, életmód, gyógyszerek, gyógymódok


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Pihentesd az agyad!

Ha valami új ismerethez jutottunk, nem árt egy kis pihenés, hogy hagyjuk az információt leülepedni.

részletek

Tények a Parkinson-kórról

A világban április a Parkinson-kór hónapja is. Az egyre inkább karbantartható betegségről érdemes többet tudni, mivel a kor előrehaladtával egyre több embert érinthet.

részletek

Szex és szívbaj

Ha önnek nemrégiben volt szívrohama vagy szívműtéte, esetleg aggódik, hogy a szenvedélyes pillanatokban megemelkedő pulzusszám veszélyes lehet. Az Amerikai Szív Társaság véleménye szerinte a szex teljesen biztonságos a legtöbb szívbeteg számára.

részletek

Hogyan kezeljük a náthát és az influenzát?

Az enyhe januárral együtt érkezik a megfázások, a nátha és az influenza szezonja. Ha minden elővigyázatosság ellenére megkaptuk ezek valamelyikét, mit tehetünk a tünetek enyhítésére?

részletek

Nem mindegy, hol vagy kövér!

Hogyan befolyásolja a testzsír eloszlása egészségünket? Úgy tűnik, hogy a derék körüli elhízás nemcsak szívünk, hanem agyunk egészségére is hatással van.

részletek

Pár szó a fejfájásról

Az esetek többségében a fejfájást nem komoly dolog okozza, de néha súlyos betegséget, akár agydaganatot is jelezhet. Az alábbiakban egy pár fontos tény a fejfájásról.

részletek

Szex és súlyfelesleg

Te is aggódsz, hogy a partnered már nem fog kívánni, ha meghízol? Ha igen, feltétlenül olvasd el a cikket!

részletek

Nézz a lábadra!

A szem a lélek tükre, halljuk gyakorta, viszont új kutatások szerint a láb az egész testünké. A lábfejen bekövetkezett változások sok mindenre utalhatnak. Tekintsük végig, milyen tünetekre kell különösen figyelnünk.

részletek

A férfiak veszedelme

Sokakkal előfordul, hogy az ötödik X-be érve éjszaka vizelési ingerre ébred, de eszébe sem jutott, hogy ennek oka egy alig 20 grammos, szelídgesztenye nagyságú páratlan szerv, amit prosztatának vagy dülmirigynek hívnak. Megbetegedése gyakori, de minél előbb kezelik, annál jobbak az esélyek.

részletek
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17