Otthon


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tippek az ünnepi stressz csökkentésére

Karácsony közeledtével javában folyik az ünnepi készülődés, megpróbáljuk kitalálni, hogy családtagjaink minek örülnének legjobban, tervezgetjük az ünnepi menüt, próbáljuk költségvetésünkhöz igazítani a beszerezni valókat. Az ezzel járó stresszt jelentősen csökkenthetjük az alábbi tanácsok segítségével.

részletek

Szex az autóban

Csak semmi szexet, angolok vagyunk – volt a népszerű film címe a hetvenes években. A dolgok változóban vannak. Egy közelmúltbeli felmérés szerint a britek 54 százaléka vallja be, hogy már szexelt autóban.

részletek

Őszi tippek a szép kertért

Ezen a hétvégén még hőség van, de küszöbön a hűvös idő, amikor már nehezebben dugja ki az ember az orrát a házból, és a kertet inkább a természet gondjaira bízná. Egy kis munkával viszont repülőrajtot biztosíthatunk kertünknek jövő tavaszra.

részletek

Szénanátha és társai

A tavaszi virágok már elvirágzottak, de az allergiaszezonnak még nincs vége. A nyár ezernyi virága, köztük a parlagfű még csak ezután bontja a szirmát, és szórja a levegőbe milliárdnyi pollenszemcséjét.

részletek

Tévhitek a házi kedvencekről

A macska tényleg mindig talpra esik? A maradékok ártanak a kutyának? Az alábbiakban kísérletet teszünk rá, hogy eloszlassunk néhány, a házi kedvenceket illető tévhitet.

részletek

Folt hátán folttisztító

Volt idő, mikor még az üzletek polcai bizony nem roskadoztak a tisztítószerektől. Ennek ellenére azokkal a makacs fránya foltokkal, dédanyáink mégis megbirkóztak.

részletek

Citromfa a nappaliban

Fiatal korunkban a citrom volt az egyetlen egész évben kapható déligyümölcs. A narancs és a mandarin feltűnése a gyümölcspultokon egyértelműen a Mikulás (illetve abban az időben Télapó) közeledtét jelezte, banánhoz pedig általában ritkán és hosszú sorbaállás árán lehetett jutni.

részletek

Mérges illatok az otthonunkban

Egy új kutatás eredménye szerint a lakásillatosító termékek többet ártanak, mint amennyi jót tesznek. Mi is van ezekben, és hogyan küzdhetünk nélkülük a kellemetlen szagok ellen?

részletek

Energiavámpírok otthonunkban

Ha az ember spórolni akar a villamos energiával, kikapcsolja az energiafogyasztó berendezéseket. Valóban ilyen egyszerű ez? Nézzük meg egy kicsit közelebbről a televíziókat, DVD-lejátszókat, és a többi modern berendezést!

részletek
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11