A babafészek ölelésében édes az álom

Az első babás hónapok igazán varázslatosak, de kissé ijesztőek is. A babafészek megnyugvást ad és tökéletes biztonságot nyújt a kicsinek, már az első hónapokban is, így a szülők sokkal bátrabban mozoghatnak a lakásban, nem kell állandóan attól tartaniuk, hogy a pici beüti magát a kiságy rácsába vagy egyéb kellemetlen dolog történik vele. A szülők a csecsemőjük minden mozdulatát figyelemmel szeretnék kísérni, hiszen ilyenkor nem tanácsos őt sokáig egyedül hagyni. Nem is kell, ha van a lakásban egy megfelelő eszköz. Ez pedig nem más, mint a babafészek, amiben a gyermek jót aludhat, nézelődhet, mozoghat kedvére.

Igazán remekül érzi magát a puha, bőrbarát anyagok ölelésében. Ennél jobb már csak az anya karjaiban lehet. A szülőknek bizony a kisbabájuk mellett is el kell végezniük a legfontosabb teendőket a ház körül, főleg, ha nagyobb testvérek is vannak. A babafészek lehetőséget nyújt arra, hogy a kicsi mindig a szülei közelében legyen, hiszen könnyedén szállítható, nincs helyhez kötve, mint például egy kiságy. Nagyon praktikus tehát és sokáig remekül kihasználhatóak a tulajdonságai. A babafészek ma már rengeteg csodálatos kivitelben elérhető, többféle anyagból, színben és mintával. Érdemes már a gyerkőc születése előtt beszerezni, hiszen az első napoktól hasznos lehet.
A gyermekek napi sétája rendkívül fontos, hiszen hozzájárul a harmonikus fejlődésükhöz. A triciklik közkedvelt járgányok, a megjelenésüktől fogva és kiválóan teljesítenek a hosszabb-rövidebb séták alatt vagy akkor, amikor a szülők gyalogosan kell elfussanak a gyermekkel vásárolni, ügyeket intézni. A modern változatok valódi bestsellerek. Úgy a falvakban, mint a nagyvárosokban, lépten-nyomon találkozunk velük. Ez nem csoda, mivel a triciklik tulajdonképpen átmenetet képeznek a babakocsik és a biciklik között.

A tolható változatok roppant praktikusak, hiszen, ha a lurkó elfárad vagy nem képes még tekerni a járgányt, akkor a szülők a tolókar segítségével vezethetik. A 18 hónapos kortól használható triciklik olyan felszereltséggel rendelkeznek, mint a belső biztonsági övek, leesésgátlók, tágas táska, pohártartó és bevásárlókosár, valamint a napellenző. Fiús és lányos színekben egyaránt elérhetőek. A pindurka.hu webáruházban hatalmas a termékpaletta, így minden szülő kedvére válogathat modell, felszereltség vagy ár szerint. Ezekbe a járgányokba érdemes egy kicsit többet fektetni, hiszen súlytól függően, akár 5 éves korig is használhatóak. A triciklik könnyedén összeszerelhetőek, kompakt méretre csukhatóak, tehát a kocsiban is elférnek.