A kerti szivattyú bekötése nem bonyolult

A locsoláshoz mindenképp érdemes minőségi és strapabíró berendezést választani. Teljesítményben és hatásfokban egyaránt kimagasló a kerti szivattyú. Képes percenként akár 80 l vizet felszívni, ami egyáltalán nem kevés.

A kiválasztása előtt figyelembe kell venni a víznyerő hely adottságait, valamint azt, hogy mekkora nyomásra és folyadékmennyiségre van szükség az öntözéshez. Ha tisztában van a dolgokkal, akkor nincs más hátra, mint beszerezni az ideális darabot. A kerti szivattyú telepítésére is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ez azt jelenti, hogy egyenletes, szilárd talajon kell elhelyezni, fénytől és csapadéktól védett területen. Két tartozékkal végzi a dolgát, ami nem más, mint a szívó- és a nyomócső. A szívó résznél kell a tömlőt csatlakoztatni, majd pedig leengedni.

Ha a tömlőt saját kezűleg szereli össze, akkor ne feledkezzen el a szűrős lábszerepről sem, amit az aljára kell rakni. Ez az elem segít a vizet átszűrni. Kerti szivattyú rengeteg nagy márkanév alatt megtalálható. Tekintse meg a kínálatot és válasszon kedvére!