A kiválóságáról híres a Beluga vodka

Ha a vodkáról van szó, sokan csak a kiváló nívóra esküsznek. A Beluga vodka a prémiumminőségű orosz nedűk egyik kiváló képviselője, amit a Beluga Group gyárt. Ezen ital a tradíció és az innováció harmonikus keverékének eredménye, aminek köszönhetően nemcsak az orosz vodkák egyik meghatározó neve, hanem a nemzetközi piacon is kiemelkedő elismerésnek örvend.

A Beluga vodka különlegessége a gondosan válogatott alapanyagokban és a gyártási folyamatban rejlik. Az orosz, szentpétervári Beluga cég a hagyományoknak megfelelően válogatott búzát, tiszta forrásvizet és a legmodernebb technológiákat használja fel, hogy létrehozza ezt a kifinomult nedűt.

A búza finom ízvilágával és a kristálytiszta vízzel való összehangolódásával a Beluga vodka egy olyan élményt nyújt, amit az igényes fogyasztók is nagyra értékelnek. A Beluga vodka készítése során a tradicionális orosz eljárások és a modern technológia találkoznak. A lepárlás különleges, a válogatott búza és az ásványvíz pedig gondoskodik arról, hogy az ital tiszta és lágy legyen.