A minőségi CPL ajtó igen időtálló

A tiszaajtoablak.hu webáruházban számos bel- és kültéri nyílászáró áll az érdeklődők rendelkezésére, elfogadható áron. A termékkategória vezető népszerűséggel bíró darabja mindenképp a CPL ajtó, egyszerű és prémium kivitelben. A jó ár-érték arányú kivitelek fóliával vannak ellátva, ami ellenáll a külső behatásoknak.

A CPL ajtó különleges bevonata segít hozzájárulni az ilyen modellek magas szintű strapabíróságához, mivel ez ellenáll a hőnek, a használatból keletkezett esetleges felületi sérüléseknek és a tisztítás során használt vegyszereknek is. A szín- és mintaválaszték igen széles, minden stílusú enteriőrhöz megtalálható a leginkább megfelelő darab.

A prémium jelzéssel ellátott modellekre ezek a megállapítások fokozottan érvényes, mivel a melamin elnevezést viselő plusz bevonatnak hála, az ellenállóságuk még nagyobb. Az ilyen jellegű CPL ajtó kiemelt szintű időtállóságához jelentős mértékben hozzájárul az extrém erősségű, bükkfából készült merevítés is, emellett az esztétikai értéke szintén magas szintet képvisel.