A távirányító programozás szakértelmet igényel

Egy sietős reggelen, amikor a család készen áll az indulásra az autó többszöri kattintgatásra sem nyílik ki. Ez a szituáció sokaknak ismerős lehet. A jó hír az, hogy ma már a távirányító programozás könnyen megoldható. Megtörténhet, hogy elemet kell cserélni, azért nem működik, vagy az akkumulátor merült le. Az egyszerűnek tűnő elemcserével is lehet nagyobb bajt okozni, ha nem megfelelően végezzük.

Ha valami megsérül, akkor teljes átprogramozásra van szükség, amit szakember tud megoldani. A lemerült akkumulátor esetén is ugyanez érvényes. Hiába sikeres az autó bebikázása, valószínűleg az egyedi kód eltűnik. Ezért egy speciális számítógépes alkalmazással sikerül csak működésbe hozni.

Mindenképp szervizbe kell menni az autóval együtt és szakember segítségét igényelni, ugyanis a távirányító programozás csak ott oldható meg. A javítás végén gond nélkül, egy kattintással újra kinyílik az ajtó. Ha bármilyen gondja van a távirányítójával, hívja az oldalon feltüntetett telefonszámot, előjegyeztetés céljából!