A tesztoszteron növelése mellékhatások nélkül

A tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon. A hatása nagyon szerteágazó, így a megfelelő szint elérése és megtartása minden úriembernek fontos. Manapság egyre többen lehet hallani a tesztoszteron növelése témakörről, főleg a nem legális szerek kapcsán. Pedig a hormonszint növelése természetes módon, otthon is megoldható.

Ugye a tesztoszteron növelése abból áll, hogy egy külső vagy belső hatás eredményeként megnő a hormon mennyisége a vérben. A szint növelése pozitívan hat a szexuális életre, az edzésre, az izomnövekedésre és sok minden másra. Sokan azért döntenek a tesztoszteron növelése mellett, mert az előrehaladott koruk miatt csökkent a természetes szintje ennek a hormonnak.

Mindez pedig sok problémához vezet, ami egyeseknél az ágyban mutatkozik meg. Annak érdekében, hogy a szexuális teljesítménnyel ne legyenek gondok, szükséges ismét a megfelelő szintre emelni a hormont. Aki úgy hiszi, hogy ez kizárólag hormonkészítmények segítségével érhető el, bizony téved.

A tesztoszteron növelése ugyanis megoldható vegyi anyagok nélkül, pusztán természetes hatóanyagok bevetésével is. Nyilván ezek egyáltalán nem jelentenek veszélyt a szervezetre és az egészségre, nem úgy, mint egyéb szerek, amik sajnos megannyi káros mellékhatással rendelkeznek.

Pozitív hatásokkal járó potencianövelés

A 40-es, 50-es éveikben járó férfiak egy része sajnos már megtapasztalta, hogy nem tud olyan teljesítményt nyújtani az ágyban, mint fiatal korukban. Nyilván a teljesítmény csökkenésébe nem kell beletörődni, hiszen a potencianövelés megoldható, biztosítva a várt eredményt. Egyre többen választják a Trója nevű étrend-kiegészítőt, aminek használatával javulhat a férfi potenciája, lerövidítve az aktusok közötti regenerálódási időt.

Az efféle potencianövelés egyik jó tulajdonsága, hogy segíthet az idegrendszer kimerültségének és fáradtságának csökkentésében, ami ugye a teljesítőképesség növelését is eredményezi. A Trója csakis kiváló minőségű gyógynövényeket tartalmaz, így a potencianövelés mellékhatások nélkül történik. Hatását már fél óra után érezni lehet. Sőt, egyeseknél megfigyelhető az elnyújtott hatás is, ami azt jelenti, hogy több napon keresztül garantált a potencianövelés.

A kapszula használata nagyon egyszerű. Tanácsos az aktus előtt nagyjából 30 perccel egy kapszulát bevenni, bő folyadékkal. De pontosan mit is tartalmaz ez? 230 mg Maca, 140 mg Gotu Kola, 20 mg Panax Ginseng és 10 mg Rhodiola Rosea kivonatot. Nyilván nem szabad a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget meghaladni.