A Wizz Air kézipoggyász mérete megfelelő

A légitársaságok ma már a világ számos pontjára indítanak járatokat, így az emberek bárhová el tudnak utazni, ha megvásárolják a repülőjegyet. A fapados járatokról elmondható, hogy viszonylag olcsó velük utazni, ugyanakkor ezek útvonalai rövidebbek.

Nagyon sok embert érdekel az, hogy mégis mekkora Wizz Air kézipoggyász vihető fel ingyen a fedélzetre? Főleg azok az emberek szoktak nagy odafigyeléssel keresgélni az interneten erről a témáról, akik először repülnek, mivel ők nagyon izgulnak. 2018 novemberétől megváltoztak az említett cég szabályai, ennek értelmében pedig csupán 1 darab 40x30x20 cm méretekkel rendelkező Wizz Air kézipoggyász vihető fel a fedélzetre.

Amennyiben valaki az extra, drágább csomagot választja, az 2 darab meghatározott méretű táskát vihet fel az utastérbe. Az egyik csomag maximális mérete megegyezik a korábban említettel, míg a másik kicsit nagyobb 55x40x23 lehet, ez pedig 10kg-ot nyomhat. A Wizz Air kézipoggyász vagy más légitáraságok által szabályozott csomagméretekről mindig a hivatalos weboldalakon ajánlott érdeklődni, mert ott figyelemmel követhetőek az esetleges változások.

Ha valaki nem tartja be az előírtakat és túllépi a megadott méret és súlyszabályozást, akkor sajnos büntetésre számíthat, amiért elég sokat kell fizetni. Abban az esetben, ha nincs a birtokában Wizz Air kézipoggyász, akkor azt tanácsoljuk, hogy nézzen be a Táskám webshopba! Ezt a remek internetes boltot a taskam.hu linkre klikkelve érheti el.

Itt többféle Wizz Air kézipoggyász található, így a nők, férfiak és gyerekek egyaránt rálelhetnek a nekik tetsző darabra. Amennyiben nyaralást terveznek és bőröndökre van szükségük, akkor innen egész szetteket is rendelhetnek!