Az Absolut vodka rövid bemutatása

Aki szereti a minőségi italokat, annak ez a márkanév ismerősen cseng. Az Absolut vodka kifejezetten népszerű, amit az a tény is alátámaszt, hogy 126 országban értékesítik, közöttük hazánkban is. Nemcsak tiszta, de ízesített formában is megvásárolható.

A története egészen az 1800-as évek végéig nyúlik vissza. Egy svéd vállalkozó, Lars Olsson Smith akkoriban új technológiát mutatott be a szeszesital készítésére. Kiváló lepárlási módszert dolgozott ki, aminek eredményeképpen makulátlan tisztaságot és harmonikus, lágy ízt ért el.

Meg kell említeni, hogy az Absolut vodka tulajdonjoga ma már a francia Pernod Ricard társaság kezében van, ugyanis 2008-ban megvásárolták. A székhelye viszont Svédország maradt.

Magyarországon ezt a minőségi gabonából és kristálytiszta vízből alkotott különlegességet nagyon sok bárban és étteremben használják koktélok alapanyagaként, de önmagban is előszeretettel fogyasztják. Vegye szemügyre a webshopok kínálatát és szerezze be az Absolut vodka valamelyik típusát! Ha kipróbálja, biztosan a kedvence lesz!