Baumit DuoTop kültérre és beltérre egyaránt

Számos építkezésnél szükség van valamilyen vakolatra. A Baumit DuoTop szerves kötőanyagú homlokzati vékonyvakolat pedig számtalan esetben képes helytállni. Teljes mértékben beválik akkor, amikor hőszigetelő rendszer fedővakolataként szeretné azt használni a mester. Akármilyen alapvakolatra felhordható természetesen, illetve alkalmas kapart és dörzsölt struktúra kialakítására is.
A leggyakrabban polisztirolos hőszigetelő rendszerek befejező rétegeként alkalmazzák. További előny, hogy a Baumit Duotop gyárilag kevert, ami ugye azt is jelenti, hogy feldolgozásra készen vehető meg, ezért az építkezés helyszínén nagyon sok időt takaríthat meg ezzel. Kültéren és persze beltéren is bátran bevethető.

Műgyanta kötőanyagának köszönhetően víztaszító tulajdonságú. Ami még előny, hogy a Baumit Duotop a Baumit Life paletta 758 színében kapható, aminek köszönhetően biztosra vehető, hogy mindenki megtalálhatja azt, amelyikre épp szüksége van. A matéria beszerezhető különböző szemcseméretekbe, dörzsölt vagy kapart struktúra kreálásához egyaránt.