Berlinger Haus fazekak és serpenyők

Ha igazán szép edénykészletet szeretne, nem kell messzire mennie, hiszen az edenyshop.hu webáruház kínálatában találhat minőségi német berendezéseket! A Berlinger Haus edényei helytakarékosak, mivel teljesen egymásra rakhatók. Minden serpenyő belefér a következőbe, így helyet spórolhat meg.

A Berlinger Haus fazekak, illetve serpenyők kiváló minőségű könnyű alumíniumból készülnek, ami komoly hővezető képességet biztosít és lehetővé teszi, hogy az étel minden oldalról egyenletesen süljön. A háromrétegű márványbevonatnak köszönhetően az étel ezáltal nem ég meg és nem is tapad. A Carbon Pro kollekció összes terméke mentes a káros anyagoktól, például az ólomtól vagy éppen a kadmiumtól.

A serpenyők minden típusú főzőlapon használhatók. A turbó indukciós fenéknek köszönhetően az ételei kevesebb energiával készülnek el, valamint továbbra is ugyanolyan nagyszerű eredményeket érhet el. Az ápolási és tisztítási utasítások betartása biztosítja a Berlinger Haus termékek hosszú élettartamát, illetve tartósságát. Főzés után hagyja a serpenyőt vagy a fazekat szobahőmérsékletre hűlni!