Csavarbehajtók akkus kivitelben

A barkácsoláshoz elengedhetetlen, hogy beszerezzünk néhány alapvető szerszámgépet. A csavarbehajtók nem maradhatnak ki egy ezermester repertoárjából. Ezek nélkül még egy sámlit sem egyszerű összerakni. Hogyha kézi csavarhúzóval esünk neki a csavaroknak, akkor előfúrás nélkül aligha fogunk boldogulni.

Ilyenkor is könnyű elrontani a furatok átmérőjét. Hogyha biztosra szeretnénk menni, már pedig miért ne akarnánk, akkor szerezzünk be egyet a legjobb csavarbehajtók valamelyikéből! Melyik lehet az ideális változat? Nem könnyű dönteni, hiszen számos neves gyártó szerepelteti a termékeit a webáruházakban. Ha kiválasztottuk az adott márkát, akkor már csak el kell döntenünk, hogy milyen teljesítményű modellt szeretnénk.

A barkácsoláshoz bőven elegendő a 18 V változat. Az intenzívebb igénybevétel nagyobb teljesítményt igényel, ami annyit tesz, hogy ilyen esetben már a 36 V modelleket célszerű használni. Az akkuk tartóssága rengeteget fejlődött az évek során. Természetesen a modern csavarbehajtók fordulatszáma állítható, ezáltal fúrásra is alkalmasak.

A megfelelő bit készlettel bármilyen csavart ki- és becsavarhatunk. Ezek olykor a csavarbehajtókkal együtt megvásárolhatóak. A tartozékok kapcsán azt is érdemes figyelembe venni, hogy a csavarbehajtók rendelésekor még mit tartalmaz a csomagolás. Egy pót akkumulátor vagy szerszámos táska kimondottan praktikusnak számít a csavarbehajtók mellé. Ezek a modern eszközök rendkívül strapabíróak, mivel magas fokú védelemmel vannak ellátva, a por és az ütések ellen.