Csillámtetoválás kicsiknek és nagyoknak

Gyereknek lenni jó, de egyre több olyan lehetőségünk van, ami kortalanul használható. A csillámtetoválás első pillanatra csak a kisebbek öröme szokott lenni és ez részben igaz. A gyerekek általában rajonganak a lemosható tetkókért, ahogy az arc- és testfestésnek is sok rajongója szokott lenni. Ha pedig olyan ember csinálja, akkor könnyedén felrajzolva a gyerekek álmát, akkor tényleg nagy sikere lesz.

De mi van a felnőttekkel? Bizonyára mindenki emlékszik rá, amikor valamilyen tetkós szettet kapott, esetleg a rágóban talált rá és utána egy vizes szivacs segítségével felvihette a kezére. Kár lenne azt gondolni, hogy ez az időszak a végéhez közeledik és ma már csak a legkisebbek játszhatnak a színekkel.

A csillámtetoválás olyan motívumokkal is elérhető, amit inkább a felnőttek keresnek. Jó példa erre az életfa, de akár a saját mintánkat is megrajzolhatjuk, feltéve, ha értünk valamennyire hozzá. Ma nem muszáj a maradandó tetoválást meglépni, kezdhetjük egészen kicsiben is. Ha pedig meguntuk, akkor lemoshatjuk.