Etetőcumi – a gyümölcs íze fulladás nélkül

A mai kaotikus társadalomban sokszor még arra is nehéz időt találni, hogy kiegyensúlyozott étkezést biztosítsunk a gyermekünknek. A jó dolog az, hogy rengeteg választási lehetőség áll azon anyukák és apukák rendelkezésére, akik olyan étkezést szeretnének biztosítani a babának, ami ösztönzi a jólétet és a helyes életmódot.

Az etetőcumi valószínűleg a legjobb módja annak, hogy a szülők gyümölccsel és zöldséggel etessék a gyermeküket. Ez a kellék egyszerű megoldást kínál arra, hogy a baba frissítő ételeket fogyaszthasson. Sok újdonsült anya és apa szeretne új ételeket bevezetni az újszülöttje étrendjébe, míg néhányan a fulladásos veszélyek miatt aggódnak.

Az etetőcumi egészen kiváló eszköz mindkét feladatra. Ez a fajta babatermék nagyszerű a csecsemőknek, mert lehetővé teszik a számukra, hogy felfedezzék az összes különböző élelmiszer ízt, színt és textúrát, a fulladástól való félelem nélkül. Az etetőcumi segíti a kisgyermeket abban, hogy a gyümölcsök természetes vitaminjainak kulcsfontosságú előnyeit is megkapja.

Készségeket fejlesztenek a játszószőnyegek

Még a baba megszületése előtt az anyukák nekilátnak, hogy gyermeküknek kényelmes életet biztosítsanak. A babaágy beállítási inspirációk keresésétől kezdve a Pinterest böngészéséig a gyerekszoba dekorációs ötletekért, sokat tesznek azért, hogy felkészüljenek a nagy érkezésre. Mire van még szükség?

A színes játszószőnyeg egyike azoknak a baba must-have-eknek, amelyeket egyetlen anyuka sem hagyhat figyelmen kívül. Bármennyire is szeretnénk mindig a karunkba ölelve tartani a babánkat, nem tehetjük. De garantálhatjuk, hogy biztonságban legyen a játszószőnyegen és jól érezze magát, miközben mi a napi teendőket intézzük.

Ez teszi ésszerűvé a játszószőnyegbe való befektetést. De amellett, hogy jól jön a játékhoz, másféleképpen is segít a babáknak. Nagy és biztonságos játszóteret biztosít a kicsiknek, hogy fejlesszék a szem-kéz koordinációjukat és motoros készségeiket. Sok újdonsült anyuka azon tűnődik, hogy milyen korán kezdheti el használni a játszószőnyeget. Nos, a 3-6 hónapos kor között időszak ideális arra, hogy elkezdjék a használatát.