Fémjelzett fülbevaló arany és drágakő felhasználásával

Legyen szó akármilyen különleges alkalomról, egy arany ékszer sokszor válik tökéletes ajándékká. Hiszen mindenki örül egy különleges modellnek, legyen az illető akár pici baba, akár idős nagymama. Az NGold ékszerüzlet temérdek változatot kínál a vásárlóinak, így mindenki megtalálja közöttük a megfelelő modellt. A legyártott fülbevaló arany és drágakő felhasználásával készül, különféle színárnyalatokban.

A fémjelzés mutatja, hogy minden ékszer bevizsgált darab, értékesítését a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság hagyja jóvá. A fülbevaló arany finomságát a karát jelzi, a tőlünk beszerezhetők többsége 14 karátos, aminél az anyag már elég kemény és kevésbé sérülékeny kopás és karcolódás terén. Rengeteg típust lehet megkülönböztetni, akár a hossz, akár a használt zár függvényében.

A szolid karikák charmokkal kombinálhatóak, míg a függőkhöz ajánlott egy nyakláncot is választani. A legizgalmasabb darabok rendszerint franciazárasak, stekkeresek vagy bedugósak. A fülbevaló arany ékszereink között kiváló helyen áll, bármilyen alkalomhoz passzol. Szimbólum szerint is lehet válogatni, de akadnak olyanok, akik csillagjegyekhez passzolókat keresnek.

A téli ünnepek előtt felbukkannak a hópihés, rénszarvasos, karácsonyi gömb változatok is, különféle újdonságokkal megbolondítva. Mivel minden fülbevaló arany, speciális garanciákat kap hozzá. Az 1 éves jótállás mellett ugyanis minden termékre jár a 20 napos pénz visszafizetési, valamint a 30 napos cseregarancia. A raktáron lévő darabok 1-2 napon belül házhoz érkeznek vagy átvehetőek Budapesten. A fülbevaló arany modelljei a fővárosi bemutató üzletünkben is megvehetőek, megrendelhetőek.