Fontos tudni, mi az ásvány karkötők jelentése

Az ásványok lelki, fizikai és szellemi téren egyaránt segíthetnek nekünk, hiszen csodálatos hatásukat több síkon is képesek kifejteni. Érdekes téma az ásvány karkötők jelentése, ugyanis ahány van ezekből a szépségekből, annyifélék. Manapság, a saját korlátainkat figyelmen kívül hagyva vetjük bele magunkat a mindennapok megpróbáltatásaiba és a nagyon gyors iramot diktáló modern életvitel előbb-utóbb érezteti a negatív hatásait.

A folyamatos rohanás hatásai elsősorban a teljes lelki-szellemi kimerültségben mutatkoznak meg, de persze a stresszes, megfeszített életmód okozta fizikai értelemben vett jelek megjelenésére sem kell sokat várni.

Azért is lényeges ismernünk, hogy mi az ásvány karkötők jelentése, mert például a kristálygyógyászat szakemberei szerint a harmóniát és a békét leginkább a zafír, az amazonit és a hegyikristály karperec viselésével szerezhetjük vissza. Felbecsülhetetlen segítséget jelenthet, ugyanis a kimerültség szervezetünk minden aspektusából kifolyólag veszélyes.

Az ásványok erejét eredményesen vethetjük be allergia ellen is. A szakértők véleménye, hogy az akvarinból és borostyánból készített ékszerek nyújtanak nagy támogatást ebben az esetben. Továbbá, az ásvány karkötők jelentése magába foglalja a kövek számtalan hatásait, így segíthetnek az alvászavar, depresszió esetén.

Az előbbi megszüntethető ametiszt és kalcedon karkötő viselésével, depresszióra ideális az akvamarin, az opál, a napkő és a gránát ásvány. Ugyanakkor az emésztőrendszer működését is támogatja az amazonit, az akvamarin, a holdkő és a jáspis. Sokrétű tehát az ásvány karkötők jelentése, aminek célszerű utána olvasni szakkönyvekben vagy az interneten.