Galériaágy korrekt áron

A szülők minden esetben igyekeznek barátságosan, kényelmesen berendezni a csemetéjük birodalmát, hogy jól érezze ott magát. Ebben kiváló társ lehet egy kuckós kialakítású galériaágy, ami igazán otthonossá teszi a helyiséget.

Nagyon jó választásnak minősül a kikolbutor.hu webáruházból megvásárolható Alzena nevű fenyő galériaágy, ami asztallal is fel van szerelve. Az ágyat borító házikós szövet szintén a csomag része, ráadásul kék és rózsaszínű között lehet választani, tehát úgy kislány, mint kisfiú szobájába kapható ideális.

Az ahhoz tartozó íróasztal görgőn gurítható, így akár a gyermek is átrendezheti a szobáját. A galériaágy alvófelülete 90×200 cm. Teljesen természetes anyagokból készült, hiszen az ágy borókafenyő, a szövete pedig pamut.

Az íróasztal lehetőséget nyújt a kicsinek ahhoz, hogy nyugodtan rajzolgasson a szobájában. Megrendelés esetén, a termék lapra szerelten érkezik meg, a szállítási idő pedig 1-4 hét. Ez a galériaágy nagyon korrekt áron szerezhető be a webáruházból, vegye fontolóra a megvételét!