Hol tekinthető meg az AirPods ár?

Napjainkban nagyon divatosak egyes kiegészítők. Említésre méltó az AirPods ár, amire bizony nagyon kell vigyázni a megvásárlásuk után, mert könnyedén elhagyhatóak. Köztudott, hogy az AirPods egy vezeték nélküli fülhallgató, amit az Apple termékekhez szoktak párosítani.

Nagyon felkapott, hiszen roppant esztétikusan mutat. Sőt, a fiatalok úgy gondolják, hogy nagyon menő a kábel nélküli alkalmazásuk. Ami a költségeket illeti, megtekinthető az AirPods ár a mobilcorner.hu weboldalon. A tokban lehetséges a gyorstöltés, ráadásul amikor nem használja, ide kell visszatennie azokat. Ezáltal nem vész el a termék, ráadásul kompatibilis MagSafe töltővel.

Könnyedén beállíthatja az összes Apple készülékéhez, a használatakor pedig automatikusan bekapcsol és csatlakozik a rendszerhez. Remek zajszűréssel rendelkezik, ráadásul igen apró árucikkről van szó, ezért bárhol elfér. Az AirPods ár változhat a termék tulajdonságaihoz viszonyítva. Egyértelmű, hogy minél modernebb technikával van ellátva a készülék, annál magasabb az ára.