Kamerás bébiőr beépített mikrofonnal

Amikor új családtag érkezik a családba, számtalan változás következik be az újdonsült szülők életébe, többek között a folyamatos aggódás a kicsinyük biztonságáért. Megbízható segítséget jelent a szülőknek a kamerás bébiőr, mert ennek használata által mindig tudják, hogy mi történik a babaszobában, még akkor is, ha ők éppen a lakás másik helyiségében tartózkodnak. Így egyéb feladatokra és tevékenységekre is koncentrálhatnak, hiszen a kicsinyük teljes biztonságban van a saját kis birodalmában.

Hangos értesítéseket ad a kamerás bébiőr, így a baba sírására gyorsan reagálhatnak. A pindurka.hu webshop kínálatában szereplő Lionelo Babyline kétirányú, pantilt forgó kamerás szerkezet lehetővé teszi az egész gyerekszoba betekintését, akár két csöppségnek is tökéletes lehet. Beépített mikrofonnal és hangszóróval van ellátva, így a kép előnézete mellett, a kétirányú hangkommunikációt is lehetővé teszi. Ezen kamerás bébiőr éjszakai üzemmódja megengedi, hogy a szülők éjszaka, sötétben is megfigyelhessék a gyermeküket.

Utazó babaágy a pici komfortjának megteremtéséért

A csöppség biztonsága mellett az is nélkülözhetetlen szempont, hogy mindig, bármilyen helyzetben, nyugodt környezetben lehessen, játszadozhasson, pihenjen. Ám ezt utazás idején nem könnyű biztosítani számára, de ha kéznél van az utazó babaágy, ami egy rendkívül praktikus kiegészítő. Egy ilyen kiságy birtokában nyugodtan el lehet utazni a nagymamához, pár nap nyaralásra, mert a kicsi mindenhol jól fogja érezni magát benne. Egy kipihent gyerkőc pedig vidám, jókedvű, boldogan játszik egész nap.

Több, kiváló minőségű márka képviselteti magát a Pindurka Bababolt Utazó babaágy kínálatában, például a Chipollino, Lorelli, Baby design stb. Tehát az online áruház lehetőséget kínál a szülőknek arra, hogy igazán minőségi ágyacskát vásárolhassanak. Ezek a modellek remek kivitelezéssel készültek, könnyen kezelhetőek, nagyon jól felszereltek, praktikusak és megbízhatóak. Mindezek mellett, bármelyik utazó babaágy reális összegért vásárolható meg, ezért nem terheli meg túlságosan a családi kasszát.