Kímélő sampon hajra, bőrre

Amikor a szülők kiválasztják a babájuk kozmetikumait, mindig nagy gondot fordítanak arra, hogy ezek hatékonyak legyenek. Mivel csecsemőkről van szó, a kíméletesség is lényeges szempont kell legyen a választásnál. A kímélő sampon az alap tisztálkodási termékek közé tartozik, hiszen ezt a fajta kozmetikumot igen gyakran használjuk.

A samponnal érintkezik a pici egész teste, ezért nemcsak az a fontos, hogy milyen lesz tőle a haja, mert a bőrét is védenie és ápolnia kell. A HerbArting termékcsaládban megtalálható kímélő sampon pontosan ilyen, hiszen a haj puha és selymes, a bőr pedig hibátlan lesz tőle. A koszmó gyakori jelenség, ráadásul nemcsak a csecsemőket érintheti, hanem a nagyobb babákat is.

A herbarting.hu webshopban megvásárolható kímélő sampon a kivételes, vegán hatóanyagaival a koszmó ellen is felveszi a harcot. Gyengéden tisztít, nem csíp, a babák imádni fogják. A nagyobb gyermekek haját is nyugodtan moshatjuk vele, hiszen az összetevőinek hála, az ő hajukat is kíméletesen megtisztítja a szennyeződésektől.