Kitűnő megoldás a kerti grill és bogrács egy helyen

A legtöbb család egyfajta finomságot készít, amikor kerti partira gyűlik össze, bográcsoznak vagy grilleznek, esetleg szalonnát sütnek. Viszont, ha van kerti grill és bogrács egy helyen, akkor többféle ínyencség is előállítható, nem kell választani a finomságok közül. Létezik ilyen grillsütő, ami a szabadtéri főzés szabadságát biztosítja a tulajdonosainak. A BEN-KEL Kft. gazdag kínálatából bárki beszerezhet egy igazán magas minőségű berendezést, amit problémamentesen használhat sok éven keresztül.

Az itt kapható kerti grill és bogrács egy helyen olyan szerkezet, ami kerekekkel is el van látva, így a kert vagy udvar bármelyik részén használható. A gyártók többfunkciósra alakították a grillsütőket, így azok a rácsos sütés mellett, szalonnasütésre, bográcsozásra alkalmasak, de akár kürtöskalács is készíthető a használatukkal. Tehát bármilyen ízletes különlegességet elkészíthetünk egy ilyen szerkezet alkalmazásával. Rendkívül praktikus a kerti grill és bogrács egy helyen, jó választást jelent.

Népszerű megoldás a vízteres kandallóbetét

Amikor vége van a meleg nyárnak és megérkeznek az első hidegebb napok, bizony kénytelenek vagyunk a lakásban fűteni. Olyan fatüzelésű fűtőberendezés a vízteres kandallóbetét, ami a ház központi fűtését teljesen képes kiszolgálni. A berendezés szerkezete általában egy alsó tűztérből és a rászerelt víztartályból áll, de alsó víztérrel is kombinálható, ami kisebb helyiségekbe történő telepítés esetén ajánlott.

Van vízoldali és légfűtő teljesítményű szerkezet. Ezek közül az előbbi vízteres kandallóbetét teljesítménye különböző hőleadó egységeken, például radiátor, padló, fal, keresztül juttatja el a megtermelt hőt. Utóbbi viszont a telepítés helyiségében hasznosul. Nagyon fontos figyelembe vennünk néhány szempontot a családi házunk fűtésének tervezésénél. Lényeges a terek elrendezése, illetve az igényeink ahhoz, hogy a megfelelő készüléket tudjuk kiválasztani. Annak érdekében, hogy eldöntsük, melyik vízteres kandallóbetét lesz optimális, különféle paraméterekre lesz szükségünk. Ezeket megismerhetjük a benkel.hu weboldalon.