Könnyen munkára fogható a csiszolókorong

Egy szépen burkolt felület nagyon kellemes látványt kelt, viszont előfordul, hogy az illesztések mentén, főként a sarkok, élek esetében fennáll a sérülés esélye. A vágások alkalmával ugyanis jelentős él marad hátra, amit érdemes eldolgozni, a biztonság érdekében. Erre a célra lett kifejlesztve a magas hatékonysággal rendelkező csiszolókorong.

Ezen termékcsaládnak többféle változata közül lehet válogatni. Vannak olyan vágótárcsák, amelyek közvetlenül a szabást követően alkalmasak az élek tompítására, de ez nem mindig elég. Előfordul ugyanis, hogy évekkel később, a fokozott felszíni kopás, karcok eltüntetése kerül előtérbe, amire a csiszolókorong teljesen más kivitele használható fel.

A TLS SPIDER10 gyémánt csiszoló- és polírozótárcsa gyors és hatékony eredményt ad. Amire figyelni kell az alkalmazása mentén, az a rendszeres vízadagolás. Ennek biztosítása mellett, magas sebességen történő feladatvégzésre ugyanúgy alkalmas. A csiszolókorong szintetikus gyémántport tartalmaz és a jellemzően bonyolult felületek sem fognak ki rajta. Érdemes mihamarabb munkába állítani.