Korszerű szájsebészet Nyíregyháza belvárosában

Speciális fogászati sebészeti szolgáltatásokat nyújtó klinika vagyunk. A páciensek az intézményünkben átfogó segítséget kapnak, a diagnózistól kezdve, a foghúzáson át, a gyógyulási folyamat nyomon követéséig és a fogászati implantátumok későbbi beültetéséig. A szájsebészet Nyíregyháza városában nem csupán a foghúzásról szól. Ez egyben a szájüregi elváltozások eltávolítását is jelenti.

Ha a szájában vagy körülötte van valami, ami aggasztja Önt és a változások nemrégiben történtek, esetleg már hosszú ideje fennállnak, érdemes felkeresnie a szájsebészet Nyíregyháza területén működő szakintézményét. A szájsebész által végzett egyik leggyakoribb beavatkozás az olyan fogak kihúzása, amelyek állapota olyan súlyos, hogy az egyéb rendelkezésre álló kezelési módszerek alkalmazása lehetetlenné válik.

Sok páciensünk választja azt is, hogy a szájsebészet Nyíregyháza területén dolgozó szakembereire bízza az egészséges, de eltávolításra szoruló bölcsességfogak kihúzását is. Jelenlétük a szomszédos szerkezetekre gyakorolt nyomás miatt lehet problémás.