Makita láncfűrész – ha vágni kell valamit

Az év minden hónapjában szükség lehet a különböző faanyagok bizonyos formában történő vágására. Ez lehet a tüzelő előkészítése, az elszáradt faágak levágása, esetleg teljes fák kivágása. Az építkezések során felhasznált gerendák méretre szabása sem maradhat el bizonyos esetekben. A Makita láncfűrész mindezen feladatokra kiválóan megfelel.

Gyorsan és alaposan látja el a munkát, csak tudni kell bánni vele. Egy ikonikus eszköz, de nagyon veszélyes is lehet, ezért csak óvatosan szabad használni. Többféle kivitelben kapható. Egyre keresettebbek az elektromos Makita láncfűrész kivitelek, amelyek nem árasztanak magukból kipufogógázokat semmilyen formában, ezzel kímélve a környezetet.

A halk működésük is a pozitívumok közé sorolható. A nagy nyomaték és motorfék a kívánt teljesítményt adja és a biztonságot hivatott szolgálni. A kényelmes, gumírozott markolat csökkenti a káros rezgéseket és a több órán át tartó feladatvégzést teszi lehetővé. A Makita láncfűrész automatikus láncolajozásnak hála, csak arról kell gondoskodni, hogy legyen mindig elég kenőanyag beletöltve.