Miért jobb a tömörfa étkezőasztal?

A tömörfa sokak kedvence. Ezen nem is kell meglepődnünk, ugyanis az egyik legjobb választás abban az esetben, ha minőségi tömörfa étkezőasztalt szeretnénk vásárolni. Hogy miért? Elsősorban azért, mert valódi minőséget képvisel és hagyományos megoldás. Ellentétben a préselt lemezekkel, vagy más megoldásokkal, egy tömörfa étkezőasztal soha nem fog kimenni a divatból. A textúrája időtálló és kiválóan beilleszthető szinte bármilyen környezetbe.

Sokan ellenérvként felhozhatnák, hogy egy tömörfa étkezőasztal sokkal könnyebben tud elhasználódni, mint valamilyen szintetikus felület, ami részben igaz is, részben viszont nem. Ez ugyanis nagyban függ attól is, hogy milyen fafajtából készül az asztal felülete.

A puhább fák esetén egyértelmű, hogy könnyebben elhasználódnak, ugyanakkor a minőségibb és strapabíróbb kemény fafajták esetén ez egyáltalán nem igaz, sőt! A Globero kínálatában kizárólag olyan tömörfa étkezőasztalok szerepelnek, amelyek a prémium minőséget képviselik, így ha felkeltettük az érdeklődését, keresse a globero.hu weboldalt!