Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a fúrókalapácsnak?

A lakásfelújítás ritkán kivitelezhető a régi vakolat vagy csempe eltávolítása nélkül. Ezeket egy különleges szerszám hiányában igencsak megterhelő végrehajtani. A nehéz fizikai munka elvégzésékor a fúrókalapács felettébb hasznos eszköznek bizonyul majd. A segítségével betonfelületeket csiszolhatunk, lyukakat készíthetünk a falakban a fűtésnek vagy a vízvezetékeknek, valamint eltávolíthatjuk a régi vakolatot, a fali és padló csempét.

Mielőtt azonban fúrókalapácsot vásárolna az online áruházban, el kell döntenie, hogy milyen típusú munkára tervezi alkalmazni és milyen gyakran fogja használni! Ezek az elektromos berendezések lehetnek könnyűek és nehezek, továbbá különböznek egymástól a teljesítmény, az ütközőerő, a maximális fúrási átmérő, a működési módok száma, a gyártó cég és az ár függvényében.

A szerszám kiválasztásának első szakaszában el kell döntenie, hogy a munkához ütvefúró és fúrókalapács szükséges. A hasonló felhasználási céljuk ellenére, az ütvefúró fókuszpontja a fúrás, míg maga az ütés nagyon gyenge. Vele ellentétben, a fúrókalapácsot kifejezetten a kemény anyagokra tervezték, mivel ellenáll a hosszú távú terheléseknek és a munkálatok során keletkező pornak.

Azok, akik csak professzionális szerszámokkal szeretnek dolgozni, a kínálatunkban megtalálhatják azokat a termékeket, amelyek gyártója hosszú történelemmel rendelkezik. A Makita modellek egy életen át megbízhatóan szolgálnak. Ha olyan fúrókalapácsot keres, amivel kellemes és egyszerű a munkavégzés, a szerszamoazis.com kínálata nem fog csalódást okozni!