Miraculos, új szuperhősök, új történetek

A Katicabogár és Fekete Macska történetét elmesélő izgalmas francia-koreai animációs sorozat két párizsi középiskolás diák életéről szól. A Miraculous képkockáinak jelentős része egy Marinette nevű lány és osztálytársa, Adrian körül forog, akibe az előző titokban szerelmes. Párizs lakosai nekik köszönhetően békésen aludhatnak, mert még a legkisebb veszélynél is a srácok szuperhősökké alakulnak át. Küldetésük az, hogy legyőzzék Halálfejet és elfogják az akumákat (sötét pillangók), amelyek az embereket szupergonoszokká változtatják.

Vicces, hogy a szereplők egyike sem gyanítja, hogy ki rejtőzik a maszkok alatt. A Miraculous a televízióban 2015-ben jelent meg és a kis nézők azonnal beleszerettek. Ez is nem meglepő, hiszen mindegyik karakter bátorságot és odaadást szimbolizál, vagyis a vezető egyéniségek tulajdonságait. A Miraculos animációs sorozat sok pozitív véleményt gyűjtött be a kritikusoktól és kereskedelmi szempontból is sikeres volt, ami arra késztette a japán gyártót, hogy elkészítse az azonos nevű játék kollekciókat.

A társaság számos engedélyt szerzett be ezek gyártására. Minden termékük megnövekedett részletességgel rendelkezik és realisztikusan reprodukálja a Miraculous karaktereket. A sokféle kiegészítő jelenléte pedig lehetővé teszi a történetek eljátszását. A termékcsalád műanyag figurákat és plüss játékokat tartalmaz, amelyek reális környezetet teremtenek a szórakozáshoz. A műanyag babák teste 9 ponton mozgatható, ami lehetővé teszi a figuráknak, hogy különféle pózokat vegyenek fel a használat során.

A Miraculous játékok különböző méretűek, a csupán néhány centimétertől egészen 26 cm-ig, kiváló részletekkel vannak ellátva, amelyek teljes mértékben megfelelnek a rajzfilm karaktereknek. A ruháik kizárólag minőségi anyagokból készülnek és a legtöbb esetben nem távolíthatóak el. A testek nagyon karcsúak, hosszúkásak és mozgékonyak. A műanyag, amelyekből a játékok készülnek, tartós és nem mérgező. A legkisebb rajongóknak készített Miraculous szuperhősök puhák és kellemes tapintásúak. Ezeket 3 éves kortól lehet megvásárolni.