Parapet klíma minimális teljesítményveszteséggel

Régi vásárlóink kérésére olyan berendezéseket forgalmazunk, amik már integrálják a fűtési és/vagy hűtési, esetleg szellőztető klímaberendezéseket. A parapet klíma csupán minimális teljesítményveszteséggel rendelkezik üzemelés közben, optimális belső légáramlása miatt pedig szinte tökéletes megoldássá teszi.

A parapet klíma hely-, idő- és költségmegtakarítást biztosít a szerelés terén, valamint jelentős a tervezési interfész koordináció egyszerűsítése, miközben az összes funkcionális jellemzője és tervezési előnye alapvetően megmarad. A légkondicionálás hatékonyságának maximalizálása érdekében, az egyik legelőnyösebb dolog az lehet, hogy lezárja a szivárgó csatornákat, a szűrők tisztán tartását pedig biztosítja a tekercsek tisztítása mellett.

A parapet klíma hatékonyságának maximalizálásának másik módja annak biztosítása lehet, hogy semmi ne akadályozza a légkondicionáló légáramlását. Azáltal, hogy a berendezésnek kevesebb munkát kell végeznie, jobb eredményeket érhet el, így a fűtés/hűtés is sokkal hatékonyabb lesz.