Sokat jelnet a használt autó átvizsgálás

Gyakran bele sem gondolunk abba, hogy mi mindenre érdemes odafigyeljünk, amikor egy kocsit vásárolunk. Legyen az első vagy a sokadik, mindig oda kell figyelni a részletekre. A használt autó átvizsgálás keretében pontosan ez fog megvalósulni, profi szakemberek jóvoltából. Ha nem értünk a vezetésen kívül a műszaki rendszerekhez, akkor váratlan meglepetések érhetnek bennünket a szervizelés alkalmával.

Ha nem szeretnénk már az első szerelés során kinyitni nagyon a pénztárcánkat, akkor a használt autó átvizsgálás mindenképpen legyen beütemezve a szerződés aláírása előtt! A szakik nem vesztegetik az időt és mindent részletesen megnéznek.

Az alváz sem marad feltáratlan, valamint a motorproblémák, számítógépes hibakódok ugyanúgy megmutatkoznak. Az eladónak esélye sincs elrejteni semmit. A fényképes jegyzőkönyv mellé, szóbeli vásárlási tanács is jár, ami döntő lehet a választásban. A használt autó átvizsgálás jelentős költségeket és nagyon sok bosszúságot spórolhat meg nekünk. Használjuk ki okosan!