Spanyol magyar szótár kiegészítő funkciókkal

A kellemes csengésű spanyol, a kínai és az angol után, a harmadik legtöbbet beszélt anyanyelv, nem nagyjából 400 millió emberé. Ha utazásról vagy munkáról van szó, jól jön egy kis spanyol nyelvtudás. Ennek elsajátítását megkönnyíthetjük egy jól kidolgozott spanyol magyar szótár segítségével. A spanyol nemcsak szép és hasznos, hanem igen érdekes nyelv is.

Nem elírás, hogy a spanyol nyelvtanban a felkiáltójelet és a kérdőjelet a mondat elé is kiteszik, 180 fokban megfordítva. A DictZone spanyol magyar szótár még örömtelibbé és egyszerűbbé teszi ennek az egzotikusan csengő nyelvnek a tanulását. Többek között azzal, hogy a közel 100.000 szavas gyűjteményben bizonyára rengeteg hasznos szóra és kifejezésre bukkanhatunk.

Természetesen a spanyol magyar szótár is kapott kiegészítő funkciókat. Minden szó adatlapjának alján linkelve van a Google kereső, a Wikipédia vagy a Wiktionary, ahol már automatikusan a keresett kifejezés jelenik meg találatként. Egyszerű használni és rengeteget segít bárkinek a nyelvtanulásban.