Szállítmányozás gyorsan és megbízhatóan

Sok esetben fordulhat elő, hogy szüksége van olyan cégre, amelyik rendszeresen végez nemzetközi fuvarozást. Ilyenkor Ön is, a többi érdekelthez hasonlóan, egy magas színvonalú, gyors, precíz, rugalmas és megbízható, szállítmányozás és logisztika terén tapasztalt vállalat szolgáltatásait szeretné igénybe venni.

Ha valóban egy dinamikusan fejlődő és minden követelménynek megfelelő céget keres, akkor forduljon bizalommal a Palmsped Cargo csapatához! A vállalat az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszernek megfelelően végezi a tevékenységét, dedikált fuvarszervezői kapcsolattartást biztosít minden ügyfelének, így teljes mértékben tájékozott lesz egész idő alatt.

Az általuk biztosított minőség- és vevőorientált szállítmányozás egy olyan szolgáltatásnyújtás része, ami garantáltan elégedettséget fog kiváltani Önből is. Négy profi, tapasztalt fuvarszervező munkatárs áll a rendelkezésére, akik segítenek abban, hogy a szállítmányozás zökkenőmentesen, a lehető legrövidebb időn belül menjen végbe.

A komplett közúti szállítmányozás esetében is rövid tranzitidő szinte alap, még akkor is, ha Ön az utolsó pillanatban tudja meg és közli velünk, hogy mennyi volumenű rakományt kell felvegyenek és elhozniuk Magyarországra. Az sem okoz gondot, ha a teljes raktérre van szükség, mert minden eshetőségre fel vannak készülve, azonnal cselekednek a sofőrök is.

A Palmsped Cargo cég 4-8 palettás, maximum 1,2 tonna teherbírású furgonokkal biztosítják az anyagmozgatást. A nagyobb volumenű áru esetében sem probléma a szállítmányozás, 33-34 palettás teherbírású szerelvények és 5-20 palettás kapacitással rendelkező kisautók is útnak indulhatnak.