Születésnapra jöhet a férfi arany karkötő!

Párja születésnapja közeledik és tanácstalan, hogy mit vásároljon neki? Egyedi, ugyanakkor különleges ajándékban gondolkodik? Ha igen, akkor van egy nagyon jó tippünk, ráadásul szó szerint kézenfekvő. Ez nem más mind egy férfi arany karkötő, ami eleganciát kölcsönöz mind a hétköznapokra, mind a különleges alkalmakra.

Cégünk minőségi, 1 éves jótállással készült ékszereket forgalmaz, ahol a jegygyűrűk, a nyakláncok és a medálok széles kínálata mellett, a karkötők modelljei is nagyon népszerűek. Az ékszerboltban kedvező áron kapható a 14 karátos férfi arany karkötő, egyszerű vagy bicolor változatban.

A férfiak rendszerint vastagabb modellt választanak maguknak, viszont ha a csuklója és karja vékonyabb az átlagnál, akkor mindenképp javasolt egy szolidabb férfi arany karkötő, mert a túl nagy aránytalanná és ízléstelenné teszi a megjelenését. A finom kidolgozás természetesen nemcsak a férfi arany karkötő esetében fontos, mert a női modelleknél ugyanúgy alapnak kell lennie.

Ha tőlünk vásárol, méghozzá online, nagyon hamar kézhez tudja kapni, hiszen termékeink raktárról érkeznek. Az első vásárlás után értékes vásárlói kártyát kap és további kedvezményekre tehet szert, ha törzsvásárlónk marad. Webáruházunk ékszerei követhető beszerzési forrásból származnak, fémjellel ellátottak, a minősített jogszabályi előírásoknak megfelelően.

A férfi arany karkötő mindegyike a legelterjedtebb finomsággal készül, ami 585 ezrelék, ennek köszönhetően az anyag elég kemény és kevésbé sérülékeny marad. A köves változatainkat szintén vegye szemügyre! Bár többnyire gyémánttal és cirkóniummal dolgozunk, igény szerint beszerezhetünk színes ékköveket is.