Tippek a kemoterápiás paróka kiválasztásához

Ha valakinél tumort diagnosztizálnak, előfordulhat, hogy kémiai kezelésre lesz szüksége. Az előírt gyógyszerektől függően, az egyik mellékhatás lehet a hajhullás. A haj elvesztése nehéz, különösen a nők életében. A jó hír az, hogy ez a probléma megoldható a kemoterápiás paróka használatával. A rengeteg lehetőség közül kiválasztani a megfelelőt nem könnyű.

De van néhány tipp, ami segíthet megtalálni azt a póthajat, amit a hölgyek szívesen viselnek majd. A kezelés megkezdése előtt érdemes készíteni egy szelfit, ami megörökíti az aktuális frizurát. Ezután le kell vágni egy tincset a hajból. Ez később segíteni fog megtalálni a természetes hajszínnek megfelelő kemoterápiás paróka színét.

Az, hogy valaki milyen árnyalatot választ, személyes kérdés. Bárki lehet kalandvágyó és kísérletezhet egy kicsit. A parókákat úgy kell ápolni, mint a saját természetes hajat. Ezért kulcsfontosságú a gondoskodás. Szerencsére a kemoterápiás paróka gyártók konkrét utasításokat adnak a felhasználóknak az ápolásra vonatkozóan is.