Utólag is felszerelhető a beltéri tolóajtó

Minden lakás másféle paraméterekkel rendelkezik, de amik könnyen átjárhatóvá és praktikássá tehetik a tereket, azok a nyílászárók. Amikor kevés hely áll rendelkezésre és tényleg minden négyzetméter számít, a beltéri tolóajtó az, amit akár utólag is érdemes beszerelni. Ez a folyamat nem éppen egyszerű és némi átalakítást követel, de a pillanatnyi kellemetlenség megéri a fáradságot.

Amire viszont érdemes nagyon figyelni, az a megfelelő alapanyagok kiválasztása. A beltéri tolóajtó többnyire görgőkön és fix pályán mozog. Az ajtószárny befuthat a tokba vagy szorosan a fal mellé. Bárhogyan is történjen a kialakítása, a hosszú éveken való kényelmes használat kulcsa a körültekintő tervezés.

A butorkellek.eu weboldalon megtalálja azokat a meghatározó kiegészítőket, amik nélkül a beltéri tolóajtó elképzelhetetlen lenne. A különféle méretű és terhelhetőségű görgők mellett, rögzítők, kiemelést és ütközést gátló szerelvének ugyanúgy kaphatóak. Bátran döntsön ezen megoldás mellett, még akkor is, ha nagyobb belterülettel rendelkeznek a helyiségek, mert nem fogja megbánni az átalakítást!