Vágóalátét a munkafelület védelméhez

A kézműveskedőknek nemcsak jó minőségű festékekre, papírokra vagy textilekre lehet szükségük, hanem a munkájukhoz elengedhetetlen kiegészítőkre is. A vágóalátét elsősorban a makettezőknek, modellezőknek nyújt hasznos segítséget. Ez a segédeszköz megvédi a munkaasztalt a karcolásoktól, vágásoktól és egyéb eredetű sérülésektől.

A vágólap patchwork vagy más hobbi technikára tehát kiválóan alkalmas, pontosan arra lett kifejlesztve, hogy a munkaterületet megfelelő eszközzel védhessük meg a sérülésektől. A vágóalátét úgymond öngyógyuló (self healing) tulajdonsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogyha belevágunk, nem látszanak rajta a sérülések.

A felületén keletkezett vágások folyamatosan behegednek, így hosszú élettartamú. A muveszellato.hu webáruházban többféle méretű vágóalátét is található, mindegyik kiváló minőségben és megfizethető áron. Ez az eszköz nemcsak a makettezéshez ajánlott, hanem minden olyan kreatív tevékenységhez, amit asztalon vagy munkapadon végzünk. Szerezze be Ön is akár most a webshopból!