Yoda mester népszerűsége töretlen

A LEGO márka már elképesztően hosszú évek óta jól ismert brand a játékok kategóriában. Azonban a tematikus, klasszikus filmekből ötletet merítő darabok még a felnőttek körében is hatalmas népszerűségnek örvendenek. A Star Wars filmekből már jól ismert öreg és bölcs Yoda mester figurája is megszerezhető.

Igaz, hogy régi filmekről van szó, de szinte nincs is olyan, aki nem ismerné ezt a karaktert. Sőt, manapság az izgalmas háttérinformációkat szolgáltató sorozatok hatására ismét újult erővel hódít Yoda mester. A kulcstartóként használható nem tematikus LEGO figurák is már hosszú ideje népszerűek. Hiszen nemcsak a kulcscsomón hordható, hogy megkönnyítse a megtalálását a táskában, hanem mint divatos kiegészítő is viselhető szinte bárhol.

Bármilyen cipzárra hozzácsatolható Yoda mester figurája, így mindenhová velünk tarthat. Sőt, a fiatalok körében az is szokás, hogy a hátizsákjukra erősítik. Külön előnye még, hogy a lábába LED fény lett szerelve, így éjszaka vagy a sötét táskában könnyebben észre lehet venni.