4 érv a magán labor mellett

A vérvizsgálatokat arra tervezték, hogy kiszűrjék a betegségek korai jeleit, még az egészségesnek tűnő embereknél is. Vérvételre mehet az államilag finanszírozott és a magán laborba is. Miért válassza a magán labor szolgáltatásait? Azért, mert gyorsabban juthat hozzá az eredményekhez.

Egy állami laboratóriumban akár több napig is eltarthat, míg a vérvizsgálati eredmények megszületnek, egy magán intézményben viszont 24 órán belül megvan a legtöbb eredmény. Felveszik Önnel a kapcsolatot, és gyorsan megkapja a szükséges információkat, akár e-mailen is. A legtöbb közintézmény korlátozott nyitvatartási és zárási idővel rendelkezik.

Egy magán labor viszont szélesebb körű nyitvatartási időben fogadja a pácienseket, ami rugalmasabbá teszi a szolgáltatást. Egy ilyen helyen ugyanis előre egyeztetett időpontban, kényelmesen, egyszerűen, sorban állás nélkül levehető a minta. Továbbá a csendesebb környezet, a bizalmasabb közeg és az online küldött leletek hozzájárulhatnak a nagyobb diszkrécióhoz.

Ráadásul, a magánkézben lévő laboratóriumok nem terhelik a közegészségügyi rendszert, és ezért lehetővé teszik a hatékonyabb, gyorsabb és átfogóbb ellátást. Vérvételre vagy vizeletvizsgálatra van szüksége? A ProLabor Kft-nél gyorsan hozzájuthat a szakmailag korrekt eredményekhez. Foglaljon időpontot még ma!