A bokaláncok légies megjelenést nyújtanak

Egy sikkes kellék, apró kis kiegészítőnek gondolt ékszer, aminek valójában van története. Több mint 4500 évvel ezelőttre datálható a komoly jelentéssel bíró bokaláncok felfedezése. A nyugati világ csak a 20. században ismerte meg ezeket, de tudjuk, hogy régen ki lehetett olvasni belőle a viselőjének rangját, a társadalmi státuszát, sőt, Indiában még azt is tudták általa, hogy az illető házas vagy hajadon.

Egyiptomban leginkább türkiz, míg a Sumérok drágakövekkel ékesített példányokat használtak. Manapság szinte mindenkin jól mutatnak. Bokaláncok vásárlása előtt gondoljuk át, hogy milyen ruhával és hol akarjuk viselni! Rengeteg fajta létezik belőle, a kicsi kövestől kezdve, a vékony darabokon át az aranyig és ezüstig, szóval van választási lehetőség.

Elérhető a bokaláncok piacán olyan is, amelyik apró függőkkel van ellátva, ez még egyedibb, mert megmutatja a stílusunkat. Elsősorban a nyári hónapokban alkalmazzák a hölgyek ezt a nőies és könnyed ékszert, amikor egy csodás pedikűr kiegészítéseként igazán hatásos.