Esténként a fényáteresztő rolón keresztül beláthatnak

Minden kornak megvan a saját stílusa, de ugyanez igaz a lakásokra is. Sokan döntenek a fényáteresztő roló mellett, ami egyedi dizájnt ad az otthonnak. Előszeretettel alkalmazzák konyhákban, irodákban, nappalikban, de akár a hálószobákban is. A lényeg, hogy ott egy kötél segítségével lehet a rolót fel- és lehúzni, amin textil van. Ez a textil mosható és cserélhető, ezért bármikor megváltoztathatja a lakása hangulatát. A fényáteresztő roló azért előnyös, mert Ön választhatja meg, hogy mekkora mértékben engedje be a fényt a helyiségbe.

Míg a sötétítő függönyök teljesen kizárják vagy pedig beengedik a fényt, addig a roló lehetőséget ad a mérték meghatározására. Vidám, mintás textilekből készíthetnek a rolóra függönyt, ami igazi éke lehet az otthonának. Van a fényáteresztő rolónak az a változata, ami átlátszó, így az esti óráknál a lámpafénynél már be lehet látni kintről. A nappaliban ez nem feltétlenül jelent gondot, azonban a hálószobában, ahol öltözni szokás, ott már igen.

A lemosható asztalterítő a háziasszonyok kedvence

Hatalmas előny ugyanis, hogy nem marad folt a terítőn, hanem egyszerű mozdulattal eltávolítható a szennyeződés. Minden konyhába nélkülözhetetlen kellék a lemosható asztalterítő, ami változó mintákban és színekben érhető el. Ez alapján képes lesz kiválasztani azt az egyet, ami tökéletesen illeszkedni fog a konyhába vagy az ebédlőbe. Ilyenkor figyelembe kell venni a függöny, a szőnyeg, valamint a falnak színét. Nem feltétlenül kellemes, ha mindegyiknek ugyanaz a színe és még a lemosható asztalterítő is hasonló árnyalatban pompázik.

Azonban könnyedén összeillesztheti a különböző árnyalatokat, mondjuk mindegyik élénken vagy épp enyhe, pasztellszínekben pompázzon. Könnyedén megteremtheti a kellemes hangulatú otthont, ahová szívesen fog mindennap hazatérni. A lemosható asztalterítő előnye vitathatatlan, így mindenképpen megéri beszerezni. Ne hezitáljon sokat, hanem rendelje meg minél előbb a kinézett változatot! A szűrők segítségével könnyedén megtalálja az ideális darabot.