A Desigual táska feldobja a hétköznapokat

Magyarország a visszafogottabb öltözetről híres, amit néhány márka biztosan feldob kicsit. Jó példa erre a Desigual táska, ami egészen Spanyolországból repül el hozzánk és elhatározott feladata, hogy megszünteti a hagyományos viselést.

A desigual szó arra utal, hogy valami hagyományossal ellentétes kinézetre számíthatunk, ami a színek kombinációja vagy éppen a furcsa minta miatt hívja fel magára a figyelmet. Természetesen a márka darabjait nem mindig könnyű viselni, de talán ez benne a szép, mert minden tulajdonosnak kihívást jelent. Csak azok választják ezeket a táskákat, akik biztosak önmagukban és nem félnek a lelkük megmutatásától. Ma sokkal egyszerűbb fekete ruhákat viselni, azonban a színek jobban kifejezik az énünket, úgyhogy nyugodtan kísérletezhetünk.

A Desigual táska kínálatában találunk hagyományos és extrém darabokat is, úgyhogy mindenki megleli majd a kedvencét. Csak annyit kell megtennünk, hogy kiválasztjuk a kedvencünket és utána büszkén viseljük az utcán vagy a munkahelyen.