A fürdőszoba szalon a világítás terén is remekel

Szekrények, polcok, kosarak és egyéb tárolók. Ezek rendkívül fontos szerepet töltenek be a fürdőszoba szalon megálmodásakor. Válasszunk olyan szekrényeket, polcokat és tálakat, amelyek lehetővé teszik a tisztítószerek, a piperecikkek, a törölközők és az egyéb fürdőszobai kellékek tárolását!

A tárolóeszközök kiválasztása során fontos figyelembe venni a helyiség méretét és az elérhető helyet. A világítás szintén fontos szerepet játszik a berendezés során és a tárolást is megkönnyíti vagy éppen megnehezíti.Ügyeljünk arra, hogy elegendő fény legyen a mosdókagyló, a tükör és a zuhanyzó körül! Válasszunk olyan világítótesteket, amelyek hangulatossá teszik a helyiséget, például LED szalagokat vagy spot fényforrásokat.

Ha a polcot nagyon eldugott helyre tesszük, akkor nehezen látjuk majd a tartalmat, így ezekre a pontokra érdemes külön figyelni. A tökéletes fürdőszoba szalon világos, tágas (vagy legalább annak tűnik), de nincs túlságosan tele polcokkal. Keressük mindig az egyensúlyt a színekben és az alapanyagokban is!