Őrölt kávé, zamatos verziók

Az élénkítő fekete rendszeres fogyasztói nagyon jól tudják, hogy nem mindegy, milyen minőségű kávéból készül az ital. A webáruházban többféle őrölt kávé kapható, kiváló kvalitásokkal rendelkező variációban. A Toszkánából származó, sötétre pörkölt Oriental Caffé intenzív változata 20/80 arányban tartalmaz Arabica és Robusta kávéfajtát.

A brazil Arabica jellegzetes kakaó utóízt kölcsönöz a főzetnek, a közép-afrikai Robusta testessé, sűrűvé teszi, míg az indiai megfelelője kellemes, csokoládés ízhatással gazdagítja. Az enyhébb változata, a Vellutato nagyobb arányban tartalmaz fűszeres, gyümölcsös aromákban dús közép-amerikai Arabicát, de helyet kap ebben is a csokoládés jelleg.

A finom krémes ízek kedvelőinek ajánlott az Ashoka kávékeverék, ami zamatok kavalkádjával, gyümölcs, mandula, mogyoró édességébe vegyülő narancs, vanília, méz és ananász enyhe utóhatásaival nyújt rendkívüli ízélményt. A válogatott összetevőkből előállított Ashoka őrölt kávé 100% arab, közepesen savas intenzitású keverék.