A gumis lepedő rendkívül praktikus

A kiegészítőre jellemző a rugalmasság, a kényelem, valamint az egyszerű kezelhetőség. A gumis lepedő rögzítése kimondottan egyszerű, a gumírozott széleinek köszönhetően. Bármennyit is forgolódik az éjszaka során, nem kell attól tartania, hogy a dereka köré tekeredik.

A tisztítása nem bonyolult feladat, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Napjainkban több anyagból gyártanak efféle terméket. Készülhet pamutból, frottírból és vászonból. A kiegészítő elsődleges feladata, hogy védje a fekhelyet és komfortérzetet biztosítson. A gumis lepedő pamut változata kellemes tapintású és bőrbarát. A beszerzésekor elsősorban a minőséget és a matrac méretét kell figyelembe vennie. A pamut jersey variáció a remek tulajdonságait a különleges kötésének köszönheti.

Az apró öltések egyenletesek, rendkívül szorosak, ebből kifolyólag az anyag rugalmas és selymes textúrájú. A gumis lepedő jó légáteresztő, ezáltal biztosít optimális kényelmet, még a nyári meleg napokon is. Ha eddig még nem vásárolta meg, akkor tegye meg mihamarabb!