A Honeywell Evohome ATP921WIFI csomag

Manapság a fűtésnél két fontos tulajdonság érdekli a vásárlókat: a hatékonyság és persze a gazdaságosság. Mindkettőben remekel a Honeywell Evohome, ami olyan termékeket nyújt, amik minden igényt kielégítenek. De pontosan miről is van szó? Ott van az Honeywell ATP921WIFI Evohome alapcsomag. Mire használható ez?
Nos, ennek a segítségével legfeljebb 12 fűtési és hűtési zóna, illetve egy háztartási meleg víz ellátás hőmérsékletének időprogram alapú szabályozása oldható meg. A csomag része a Honeywell Evohome ATC928WIFI készüléke, ami színes, háttérvilágításos LCD kijelzővel van ellátva. Az egységet a csomagban található asztali állványra szükséges helyezni, ugyanis ez biztosítja a töltést.

A Honeywell Evohome zónamenedzser kellékét az egyszerűbb kezelhetőség érdekében legfeljebb két órára le lehet venni az állványáról és ekkor akkumulátorról működik. A Honeywell Evohome készüléket távoli eléréshez wifi hálózaton lehet csatlakoztatni a meglévő internethez. Mi még a szett része? A harmadik eszköz a BDR relémodul, amit a kazán mellé kell telepíteni, és a relé kimenetét a kazán termosztát bemenetére kell kötni.